Frost & Sullivan onderscheidt Qualys met Company of the Year Award 2014

Bedrijf wordt geprezen om uitstekende producten, continue innovatie en unieke cloud-gebaseerde aanpak om klanten wereldwijd altijd te voorzien van beveiligingsoplossingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Qualys
  • geplaatst op
  • 21 januari 2015 10:10 uur

Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS), pionier in het bieden van oplossingen voor cloud-security en compliance-management, is door analistenbureau Frost & Sullivan onderscheiden als Company of the Year 2014. Dit voor de continue innovatie op het gebied van IT-beveiliging en -compliance. Qualys werd met name erkend voor zijn uitstekende producten, innovatieve producten-roadmap, unieke aanpak in het helpen van klanten wereldwijd en het altijd leveren van de juiste beveiligingsoplossingen.

“We zijn vereerd dat we door Frost & Sullivan zijn onderscheiden met deze mooie award”, zegt Philippe Courtot, Chairman en CEO van Qualys, Inc. “We hebben een zeer succesvol 2014 achter de rug en danken veel van onze successen aan de nauwe samenwerking die we met onze klanten en partners hebben. Zij hebben ons geholpen onze cloud-oplossingen te verbeteren. In 2015 blijven we ons productportfolio verbreden en klanten helpen door hen proactief te laten omgaan met cybercriminelen. Dit door ze inzichten en kennis te bieden, die nodig zijn om hun infrastructuur continu veilig te houden.”

“Qualys was een van de eerste leveranciers die de waarde van een cloud-gebaseerd beveiligingsplatform inzagen en daarmee ook de voordelen die het organisaties biedt”, zegt Chris Kissel, analist bij Frost & Sullivan. “We overhandigen de award dit jaar graag aan Qualys als blijk van waardering voor zijn uitstekende producten en unieke unified cloud-aanpak voor IT-beveiliging, die het klanten makkelijker maken en compliance-kosten verlagen. Daarnaast heeft Qualys een solide product-roadmap voor 2015 om zijn on-demand services verder te verbreden. We geloven dat dit de innovatie in de netwerkbeveiligingsmarkt verder zal stimuleren.”

De onderzoeksmethode geeft een 360-gradenbeeld van uitdagingen, trends en issues in de branche door alle zeven van Frost & Sullivan’s onderzoeksmethodieken te integreren. Ontvangers van de award blinken uit in groei, innovatie en leiderschap, wat zich vertaalt in uitstekende prestaties op drie belangrijke gebieden: het genereren van vraag, merkontwikkeling en een competitieve positionering. Voor de Company of the Year Award evalueerde Frost & Sullivan onafhankelijk van elkaar twee factoren: visionaire innovatie en prestaties, en de impact op de klant.

Lees hier het volledige rapport van Frost & Sullivan

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...