Fujitsu selecteert A10 Networks voor cloud load-balancing service

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 3 september 2015 13:40 uur

A10 Networks maakt bekend dat Fujitsu Asia de A10 Thunder Application Delivery Controllers (ADC) gebruikt voor het standaardiseren van cloud gebaseerde load-balancing services. Daarmee vergroot deze business solutions provider tevens de netwerkfunctionaliteit en reduceren ze hun ruimtebehoefte en hardwarekosten. De A10 Thunder ADC oplossing levert Fujitsu Asia zowel de gewenste schaalbaarheid voor een snelgroeiende IT-infrastructuur en cloud-services, als de mogelijkheid om netwerkresources te consolideren. Verder zorgt de uitbreidbare A10 Harmony architectuur voor meer flexibiliteit en een consistent gebruikt van policies. A10 Networks werkt in Noord-Europa al langer samen met Fujitsu Finland, op basis van de hoogste platinum partner status.

Global Server Load Balancing
A10 Thunder ADC’s verhogen de beschikbaarheid, performance en beveiliging van klantapplicaties. Alle inbegrepen functionaliteit is naar behoefte zonder extra licentiekosten te implementeren, op basis van A10’s ‘all-inclusive’ licentiemodel. Daardoor heeft Fujitsu Asia deze oplossing al in meerdere datacenters kunnen implementeren, inclusief de standaard meegeleverde Global Server Load Balancing (GSLB). Deze functionaliteit kan voor klanten met internationale expansieplannen een belangrijke reden zijn om voor Fujitsu Asia’s cloud gebaseerde netwerkservices te kiezen.

One-stop services
Fujitsu Asia zocht een ADC-oplossing waarmee zij klanten een ‘one-stop’ servicesaanbod kunnen leveren. “Wij beseffen dat het aanbieden van standaard load-balancing services en automatiseringsfunctionaliteit op basis van de RESTful API belangrijk zijn”, zegt Keisuke Katsuda, Network Services Business Unit, Integration Services Business, Fujitsu Ltd. “A10 Networks biedt ons de mogelijkheid om honderden virtuele load-balancing services via één appliance te leveren, waardoor zowel onze ruimtebehoefte als netwerkkosten afnemen. Daarom zijn wij blij met de geleverde oplossing en gerealiseerde voordelen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...