Hans den Hartog en Jeannot Bos versterken directie IT-Ernity

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 18 december 2013 12:24 uur

Hans den Hartog, voormalig algemeen directeur bij Inter Access en CFO van Ordina N.V., is per 1 december 2013 benoemd tot Managing Director bij IT-Ernity. Per dezelfde datum is Jeannot Bos, voormalig Sales Director bij Oracle, benoemd tot Commercial Director. Met de benoeming van Hans en Jeannot verstevigt IT-Ernity haar fundament voor het realiseren van haar groeiambities, zowel in kwaliteit als in omvang.

Hans den Hartog 1Hans den Hartog, Managing Director bij IT-Ernity: “Ik heb IT-Ernity leren kennen als een zeer ambitieuze dienstverlener met een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van – bedrijfskritische – managed hosting, cloud-oplossingen op zowel high-end dedicated servers als in een robuuste, maar tevens flexibele cloud-infrastructuur – hybrid, public en private. Ook applicatiebeheer, connectiviteit, datacenteroplossingen en web presence services zijn onderdeel van het dienstenportfolio. IT-Ernity is in de voorbije jaren snel gegroeid in kwaliteit en omvang, en heeft de ambitie om dat de komende jaren te blijven doen, zowel autonoom als door haar actieve buy-and-build-strategie. Het is een mooie uitdaging om die groei voor zowel onze klanten als onze medewerkers in goede banen te leiden. In verband met onze ambitie om ook autonoom fors te blijven groeien, ben ik verheugd dat Jeannot Bos tegelijk met mij is gestart.”

JeanotJeannot Bos, Commercial Director bij IT-Ernity: “Ik ben in mijn functie verantwoordelijk voor de commerciële doorontwikkeling van IT-Ernity. Het is mijn ambitie om onze omzet en klantenportefeuille voor de langere termijn duurzaam te vergroten, waarbij ons Nederlandse fundament, onze betrouwbaarheid en onze persoonlijke service belangrijke onderscheidende factoren zijn. Dit betekent proactief die extra stap voor een klant willen en kunnen zetten. Die extra stap zetten wij niet alleen voor onze klant, maar ook op het gebied van duurzaamheid en onze positie in de maatschappij: maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).”

“De komst van Hans en Jeannot brengt een nieuw level senioriteit binnen IT-Ernity op basis waarvan wij verdere stappen kunnen zetten in het versnellen van onze groei en het borgen en continu verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit sluit naadloos aan bij onze ambitie om van IT-Ernity, op het gebied van ons dienstenportfolio, de onbetwiste marktleider in Nederland te maken”, aldus Sebastiaan de Koning, CEO en oprichter van IT-Ernity.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!