Hewlett Packard Enterprise introduceert HPE Mobile Center 2.0

HPE Mobile Center 2.0 stelt ontwikkelaars in staat om veilige applicaties van hoge kwaliteit te ontwikkelen voor elk device via AWS Device Farm


Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) maakt vandaag de beschikbaarheid van HPE Mobile Center 2.0 bekend. HPE Mobile Center 2.0 is een geïntegreerd softwareontwikkelingspakket waarmee organisaties zeer snel mobiele applicaties van hoge kwaliteit kunnen testen.

HPE Mobile Center integreert met HPE Haven OnDemand, HPE Fortify on Demand en open source testtools, waaronder Selenium en Appium. Hierdoor is het voor ontwerpers mogelijk om apps grondig na te lopen en wordt er rekening gehouden met de gebruikerscenario’s die door de ontwikkelaars ontworpen worden. Om applicaties op zoveel mogelijk verschillende devices te kunnen testen, integreert HPE Mobile Center nu met Amazon Web Services Device Farm (AWS Device Farm) – een dienst waarmee mobiele applicatieontwikkelaars hun apps snel en veilig op smartphones, tablets en andere devices kunnen uitproberen. Het doel hiervan is om de kwaliteit van Android en iOS-apps te verbeteren.

HPE breidt de mogelijkheden van Mobile Center verder uit door gebruikers te voorzien van een procedure waarmee zij mobiele apps kunnen testen, monitoren en verbeteren. De integratie van HPE Haven OnDemand en HPE Fortify on Demand biedt ontwikkelingsteams krachtige functies die onder andere gebruikmaken van machine learning. Daarnaast is datatesten mogelijk en wordt gebruikersfeedback meegenomen in het ontwikkelingsproces. Vanaf het begin is er ingebouwde beveiliging aanwezig. Als toevoeging hierop kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van HPE Mobile Center in concert met open sourcetools (het uitvoeren van Appium testen op iOS met een PC). Hierdoor zijn bedrijven vrij om een uitgebreid scala van frameworks en processen te gebruiken die in positieve zin van invloed zijn op de bouwkwaliteit van de applicatie.

“Applicaties van hoge kwaliteit ontwikkelen die naadloos werken op elk device is een lastig karwei. Vooral als je nagaat dat apparaten, besturingssystemen, mobiele omgevingen en het gebruik zelf constant aan veranderingen onderhevig zijn”, zegt Raffi Margaliot (@raffima), Senior Vice President en General Manager, Application Delivery Management, Hewlett Packard Enterprise. ‘’HPE Mobile Center 2.0 maakt gebruik van HPE’s unieke mogelijkheden op het gebied van machine learning en security. Deze aspecten zijn voor ontwikkelaars essentieel tijdens het ontwerpen van veilige applicaties van hoge kwaliteit. Door het integreren van open sourcetools kunnen developers een beroep doen op deze krachtige functionaliteiten, terwijl ze met processen en applicatieframeworks van hun keuze werken.”

“Voor mobiele app-ontwikkelaars is het bouwen van hoogwaardige apps voor verschillende apparaten en besturingssystemen een grote uitdaging. Het kost veel tijd, is ingewikkeld en duur. En er komen steeds nieuwe apparaten bij, waardoor ontwikkelaars op zoek zijn naar eenvoudige manieren om apps te bouwen en te testen. AWS Device Farm voldoet aan deze behoeften”, aldus Marco Argenti, Vice President, Mobile and IoT, Amazon Web Services, Inc. “Door de integratie van AWS Device Farm is HPE Mobile Center in staat het ontwikkel- en testproces zo te stroomlijnen dat echte gebruikerservaring op schaal en op meerdere devices wordt getest.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...