Hitachi Data Systems roept PQR uit tot Business Partner of the Year 2014

Award voor partner met beste HDS-totaaloplossing voor het Datacenter van Morgen

  • Bedrijfsnieuws van
  • geplaatst op
  • 13 februari 2014 12:30 uur

Tijdens het Hitachi Information Forum 2014, het grootste jaarlijkse kennisevenement van Hitachi Data Systems (HDS) Nederland, heeft PQR met trots de ‘Business Partner of the Year 2014’ award in ontvangst mogen nemen. Op Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort reikte HDS deze award aan PQR uit vanwege de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven.

Binnen het partnership werken PQR en HDS nauw met elkaar samen, waarbij beide organisaties continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden om klanten te helpen bij het optimaal inrichten van hun datacenters, voor vandaag maar ook voor de toekomst. Daarbij is relevantie voor de eindklant de eerste prioriteit. De nauwe samenwerking tussen beide partners is hierbij een belangrijke succesfactor gebleken.

IT Evolution
Niet voor niets stond ‘IT Evolution’ centraal tijdens het Hitachi Information Forum. Jos van der Deijl, Manager Sales and Channel bij Hitachi Data Systems Nederland, zegt: “Hitachi Data Systems focust zich op het aanbieden van innovatieve businessoplossingen, waarmee werknemers met de juiste informatie op de juiste plek efficiënter kunnen werken en betere beslissingen kunnen nemen. Op deze manier kunnen onze klanten de slagvaardigheid en flexibiliteit van hun bedrijfsvoering verhogen, kosten besparen en nieuwe kansen benutten om hun bedrijf te laten groeien.

Het Datacenter van Morgen
PQR is zeer verheugd met de Business Partner of the Year award. Mark Olij, Partner Alliance Manager PQR: “Het Datacenter van Morgen is gezamenlijk met de Werkplek van Morgen één van de strategische pijlers van PQR. Het datacenter speelt een steeds belangrijkere rol in het centraal aanbieden van applicaties, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun informatie. Binnen ons partnership met HDS investeren we veel in nieuwe concepten zoals File & Content, Virtualisatie en Converged Infrastructure oplossingen, die aansluiten bij deze ontwikkeling en die voorzien in de behoeften van onze klanten.”

Het afgelopen jaar zijn er diverse succesvolle projecten uitgevoerd in samenwerking met HDS, waarbij de eerder genoemde oplossingen een belangrijke rol hebben gespeeld. “PQR-collega’s hebben zich hiervoor keihard ingezet. Daardoor is de benoeming als ‘HDS Business Partner of the Year’ een eervolle erkenning voor ons allemaal,” aldus Mark Olij.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...