i3D.net lanceert Red Cloud in eigen datacenters; de Enterprise Cloud op basis van Microsoft Azure.

  • Bedrijfsnieuws van
  • i3D.net
  • geplaatst op
  • 7 mei 2015 10:20 uur

i3D.net lanceert, als één van de dertien Nederlandse Cloud OS Network (COSN) partners van Microsoft, een Enterprise Cloud volledig gebouwd op Azure Pack; de lokaal-gehoste variant van Microsofts Azure. Deze high-performance Cloud draait in i3D.net’s eigen datacenters en is gedoopt tot Red Cloud.

Uw Cloud in onze datacenters
In tegenstelling tot Microsofts Azure, waarbij het enkel mogelijk is om uw omgeving op servers van Microsoft te draaien, biedt Red Cloud de zekerheid dat uw omgeving draait, waar gewenst, in één van onze datacenters in een land naar keuze. Gezien de ontwikkelingen omtrent dataprivacy is deze controle voor Enterprises, overheden en groot MKB een absolute must.

Performance en veiligheid staan centraal bij Red Cloud
i3D.net bedient groot-zakelijke eindgebruikers vanuit 16 ISO/IEC 27001-gecertificeerde datacenters verspreid over 6 continenten. Tussen deze locaties ligt een eigen netwerk met een capaciteit van 435Gbit. Dit netwerk is gebouwd met de visie: Zo min mogelijk latency met een zo hoog mogelijke throughput. Dit stelt internationaal-opererende organisaties in staat om bedrijfsbrede data lokaal op te slaan in een volledig veilige omgeving. Red Cloud draait op onze nieuwste generatie servers met de nieuwste Intel Xeon processoren. Alle hardware is aangesloten met meerdere 10Gbit verbindingen. Deze solide basis van betrouwbare hardware stelt ons in staat om zeer hoge performance garanties af te geven. Dit vertaalt zich in de strenge SLA’s, maar ook in de IOPS garanties op onze Cloud storage. De bewezen technieken van Microsoft Azure vormen de basis voor absolute zekerheid, veiligheid en gebruiksgemak. Hiermee biedt Red Cloud groot-zakelijke eindgebruikers het beste van twee werelden waarmee de veiligheid van bedrijfskritische gegevens verzekerd is.

Als Cloud OS Network (COSN) Partner de juiste partij voor hybride Cloud
i3D.net is één van de dertien Nederlandse COSN partners. Dit partnerprogramma van Microsoft bestaat wereldwijd uit slechts tachtig service providers die hybride cloudoplossingen bieden op basis van Microsoft technologie. Wij zijn de enige Nederlandse COSN partner met een wereldwijd hybride Cloud aanbod. Doordat Microsoft de lat zeer hoog legt staat dit partnerprogramma internationaal zeer hoog aangeschreven en dient het als standaard in de hybride-Cloud dienstverlening. Red Cloud is volledig geschikt voor de hybride Cloud. Deze stelt bedrijven in staat om afzonderlijke onderdelen van een IT omgeving (bijvoorbeeld on-premise, bare metal en colocated hardware) met elkaar te verbinden zodat applicaties daar kunnen draaien waar ze het beste presteren. Daarnaast is Red Cloud ideaal om door te schalen naar Microsofts publieke Azure Cloud. Red Cloud voorziet in een solide, veilige Cloud omgeving waarbij i3D.net bedrijven voorziet van de beste glasvezelverbinding zodat een directe verbinding naar één van onze datacenters verzekerd is. Daarnaast draagt i3D.net, desgewenst, zorg voor het 24/7 management van de Cloud omgeving en biedt het een groot aantal managed services en uitgebreide monitoring- en rapportagemogelijkheden.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...