i3D.net vernieuwt CDSA certificaat.

  • Bedrijfsnieuws van
  • i3D.net
  • geplaatst op
  • 4 juni 2014 10:16 uur

In mei 2014 heeft i3D.net haar CDSA certificering vernieuwd. CDSA en het Anti Piracy and Compliance Program (APCP) zijn relatief onbekend in het Nederlandse bedrijfsleven. De certificering weet de groeiende scepsis rondom databeveiliging af te vangen, en in het leven is geroepen om de veiligheid van persoonsgegevens, klantgegevens en intellectuele eigendommen te waarborgen. Van origine is CDSA dé Hollywood standaard, maar anno 2014 ook onmisbaar voor zakelijk Nederland

i3D.net: wederom uniek in Nederland

Welbekend is de ISO / IEC certificeringen en de daarbij horende audits. Iets minder bekend in Nederland is de Content Delivery & Storage Association (CDSA).

CDSA word in de volksmond ook wel de Hollywood ISO genoemd. CDSA heeft ‘s werelds eerste onafhankelijke en onpartijdige certificeringssysteem van internationale normen ontwikkeld genaamd Anti Piracy and Compliance Program (APCP).

Met de steun van de media- en entertainmentindustrie wereldwijd heeft CDSA honderden bedrijven op zes continenten gecertificeerd in het kader van de APCP standards. Het APCP is het enige industrie-gedreven programma erkend door overheden wereldwijd. CDSA zet zich in voor het beschermen van de veiligheid en integriteit van intellectueel eigendom.

Naast de geijkte ISO / IEC 27001 certificering is de CDSA certificering van groot belang voor de achterban van i3D.net. Vooral grote content-georiënteerde bedrijven vinden de CDSA certificering een absolute must. Het doet deze klanten dan ook zeer veel deugd dat i3D.net met vlag en wimpel door de jaarlijkse audit is gekomen.

Het antwoord op de vraag: “waar staat mijn gevoelige data?”

Momenteel is i3D.net, met de CDSA certificering, uniek in Nederland. Wat veel bedrijven nog niet weten is dat CDSA met de APCP standards naadloos aansluit op de groeiende scepsis omtrent de waarborging van klantgegevens en intellectueel eigendom.

De CDSA certificering beperkt zich niet tot één enkele schakel, het omvat de volledige keten. Deze accreditatie richt zich op alle punten binnen een productieketen; van ontwikkelaars, producenten, logistieke schakels tot aan de fysieke- en elektronische distributie en opslag van content. Zelf het vernietigingsproces is opgenomen in de APCP standards. Door de grondigheid van deze criteria kunnen de klanten van i3D.net er op rekenen dat hun gevoelige data veilig staat opgeborgen. I3D.net waarborgt, door middel van deze certificering, de veiligheid van zowel de data-opslag als de dataverplaatsing. Dit is één van de vele redenen waarom i3D.net, anno 2014, steeds meer grote, internationaal opererende, zakelijke klanten weet te bedienen.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...