ICTroom breidt modulair datacenter portfolio uit

Tevens lancering van nieuwe datacenter support services

  • Bedrijfsnieuws van
  • ICT room
  • geplaatst op
  • 19 januari 2016 11:00 uur

ICTroom, expert in het leveren van op maat gemaakte datacenter oplossingen, kondigde vandaag de uitbreiding van zijn IMD (Integrated Modular Data Centre) product portfolio aan. Tevens werden nieuwe technische ondersteunende datacenter diensten gelanceerd.

ICTroom’s modulaire IMD is een ontwerp platform voor maatwerk datacenter oplossingen. De oorspronkelijke IMD werd ontworpen om een kritische belasting in stappen van 750 kW te leveren, met modules die bestaan uit 160 serverracks of 320m2 IT ruimte. Via de uitbreiding van het portfolio biedt ICTroom nu meer granulaire stappen in het opschalen van capaciteit en een nieuwe productlijn voor micro-sites onder de 100kW.

Nieuwe datacenter support services
In aanvulling op de uitbreiding van haar product portfolio, kondigt ICTroom ook een reeks van nieuwe technische ondersteuningsdiensten aan voor datacenter en computerruimte beheerders. In eerste instantie beschikbaar in Nederland, bieden professionele Care Packs gestandaardiseerde onderhoudsdiensten aan, geschaald in drie categorieën (CP1, CP2 en CP3) s- inclusief 24×7 on-site respons met gegarandeerde responstijden, fix tijden en Service Level Agreements. Daarnaast biedt ICTroom ook 24×7 remote monitoring aan van de M & E-apparatuur (stroom en koeling) van zowel nieuwe als bestaande datacenter-infrastructuur.

Frank Brand, Managing Director bij ICTroom, verklaarde: “Een toenemend aantal datacenter dienstverleners, van colocatie tot cloud, stappen over op een modulaire datacenter aanpak vanwege de mogelijkheden om onzekerheid te verminderen gelet op kosten, capaciteit en design-to-build tijdschema’s. Door het uitbreiden van ons IMD product portfolio, stellen we nog meer organisaties in staat om te profiteren van een modulaire oplossing, die – in combinatie met onze bewezen datacenter deskundigheid – in een maatwerk datacenter of computerruimte resulteert die precies voldoet aan bestaande – en verwachte – business eisen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...