ilionx ondersteunt klanten bij ontwikkelen en testen in de cloud

ICT-dienstverlener standaardiseert Microsoft-scenario Dev en Test op Azure, inclusief templates en servicedesk

  • Bedrijfsnieuws van
  • ilionx
  • geplaatst op
  • 13 februari 2015 10:30 uur

Voor organisaties die op zoek zijn naar een schaalbare en flexibele cloud-infrastructuur voor het ontwikkelen en testen van software, introduceert ilionx een complete ondersteuning van de Microsoft ontwikkel- en testomgevingen op Azure. De ICT-dienstverlener heeft templates ontworpen waarmee dit platform snel in gebruik kan worden genomen (zelfs binnen een dag) en tegen lage kosten. Daarbij biedt ilionx trainingen en managed services, zodat klanten altijd ondersteuning krijgen van een ervaren team.

Met de ontwikkel- en testomgeving van Microsoft kunnen softwareontwikkelaars beter voorspellen hoe de software werkt en mogelijke problemen ontdekken en oplossen voordat een release in productie wordt genomen. De nieuwe dienstverlening van ilionx bestaat onder andere uit het opzetten van een geautomatiseerde uitrol van de toepassing binnen de OTAP-omgeving, gebruikersondersteuning, een self-service-portaal, een ilionx servicedesk en gebruiksrapportages van de omgevingen.

“Een ontwikkel- en testomgeving in de cloud biedt organisaties veel flexibiliteit en brengt kostenbesparingen met zich mee”, aldus Antoine Teunissen, Business Unit Manager bij ilionx. “Dit is al gauw vijftig procent goedkoper dan traditionele ontwikkelomgevingen, omdat de server niet 24 uur per dag aan hoeft te staan. Je betaalt per minuut. Zo kun je instellen dat de omgeving alleen beschikbaar is op werkdagen van zeven tot zeven – waarbij je overigens gemakkelijk meer beschikbaarheid kunt configureren als dat nodig is. Met onze nieuwe dienst brengen we veel van onze kennis en expertise van het ontwikkelproces mee, waardoor klanten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.”

Marius Spijkerboer, Partner Sales Manager bij Microsoft Nederland en verantwoordelijk voor de relatie met o.a. ilionx: “Wij investeren actief in de samenwerking met onze partners en zijn verheugd dat ilionx nu ook investeert in de cloud-dienst Azure door het zelf veelvuldig te gebruiken en het dev en test-scenario in de markt te zetten. Deze Azure-dienstverlening past binnen onze ‘cloud first, mobile first-strategie’, waarbij investeringen in nieuwe technologische oplossingen op het gebied van cloud en mobility centraal staan. Onze partners, zoals ook ilionx, zijn cruciaal om onze gezamenlijke klanten optimaal gebruik te laten maken van alle mogelijkheden van de op Microsoft gebaseerde public cloud-, private cloud- en hybrid cloud-omgevingen. Niet alleen ontwikkelaars ervaren hier de voordelen van, maar ook de business, aangezien zij hiermee een transparant overzicht hebben en voortgang kunnen bewaken.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...