Infor komt met een CloudSuite-programma voor partners

Certificatie helpt partners met de transitie van klanten naar Infor CloudSuite

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infor
  • geplaatst op
  • 13 januari 2016 11:00 uur

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt een nieuw Infor CloudSuite-programma aan, speciaal voor alliance partners. Dankzij dit nieuwe programma kunnen partners klanten helpen om naar de Infor-cloud te verhuizen. Wanneer wordt voldaan aan het Infor CloudSuite specialisatieprogramma ontvangen partners een formele validatie en een erkenning van Infor. Hiermee kunnen ze zich differentiëren van andere partners.

“We zijn verheugd alliance-partners te hebben, die speciaal getraind zijn om aan een aantal unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Dit programma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedere klant kan profiteren van de snelheid en flexibiliteit van een modern cloud-platform en van de extra zekerheid van een opgeleide partner die helpt bij de transitie naar een Infor-cloud-oplossing,” aldus Lisa Pope, senior vice president bij Infor.

Kandidaten die voor een cloud-accreditatie in aanmerking willen komen, dienen over een bestaande alliance-overeenkomst voor het Infor Partner Network en een goede reputatie te beschikken. Partners die willen deelnemen aan het programma moeten een validatieproces doorlopen, dat bestaat uit vier stappen: nominatie, aanvraag, review en toekenning. Om het nominatieproces te starten, kunnen partners een aanmeldingsformulier bij een Infor Alliance-manager aanvragen. Hij geeft vervolgens een checklist met eisen en zet het proces in gang.

Alliance partners die ervaring met de oplossing hebben, de vereiste training doorlopen en een succesvol track record van klantimplementaties, inclusief het assisteren van klanten bij de transitie naar de cloud, krijgen hun Infor CloudSuite specialisatie-credential. Partners met dit credential ontvangen een Hook & Loop CloudSuite-logo en een certificaat. Daarnaast worden ze opgenomen in de Infor PR Newswire die ieder kwartaal uitkomt en hun specialisatie wordt uitgelicht in de Infor Partner Finder.

Tot op heden voldoen zeven Infor alliance partners aan alle certificeringseisen, te weten: Avaap, Advoco, Axsium Group, Ciber, NTT DATA, RPI Consultants en TEAMabsolute.

“Onze alliance partners zijn een belangrijk onderdeel van Infor’s cloud-strategie. Het cloud-specialisatieprogramma is ontworpen om onze partners een extra niveau van comfort aan klanten te geven. Zij krijgen namelijk een aantoonbaar bewijs dat Infor nauw samenwerkt met de geaccrediteerde partners om ze te helpen de juiste training te geven om de overstap naar de cloud te maken,” aldus Lynn Saunder, vice president van Infor Global Alliances. “Door iedere partner te vragen aan specifieke eisen te voldoen, kunnen Infor en de partners de samenwerkingsmogelijkheden demonstreren om klanten te helpen bij een succesvolle transitie naar Infor CloudSuite.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!