Infradata implementeert geavanceerde Next Generation Diameter Signaling oplossing bij BICS

Netwerkintegrator Infradata past BFX Interface Gateway toe bij alle BICS-faciliteiten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infradata
  • geplaatst op
  • 26 november 2015 13:00 uur

BICS, een wereldwijde aanbieder van wholesale carrier services, lanceert een Next Generation signaling-oplossing, die door Infradata wordt geleverd en geïmplementeerd. BICS is één van de grootste interconnect-leveranciers ter wereld. De organisatie maakt spraak, connectiviteit, messaging, roaming en mobiele financiële diensten mogelijk voor meer dan 800 service providers wereldwijd.

Met de migratie naar BFX heeft Infradata BICS voorzien van een state-of-the-art Diameter Signaling Solution die op een kosteneffectieve manier innovatieve diensten en het binnenhalen van nieuwe klanten mogelijk maakt. Daarnaast zorgt de oplossing voor gedetailleerd inzicht in het verkeer, een naadloze interworking tussen Diameter-, SS7- en Radius-netwerken en integratie met IT-systemen.

Infradata heeft de BroadForward BFX Interface Gateway geïmplementeerd, een Next Generation Diameter Signaling Controller (DSC) met een volledig geïntegreerde Diameter Edge Agent (DEA) en interworking functie voor het gehele wereldwijde IP Exchange (IPX) netwerk van BICS.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata: “We zijn er trots op om een partner te zijn van één van de grootste en meest innovatieve IPX-aanbieders ter wereld. BICS speelt een belangrijke rol in het op wereldwijde schaal laten werken van LTE. Onze ervaring met signaling en het BFX-product helpt BICS om zijn doel te bereiken: uit te groeien tot innovatieve marktleider in de IPX-markt.”

Geert Goethals, CTO van BICS: “We hebben een explosieve toename gezien van LTE-roaming en in het afgelopen jaar elke maand een groei met dubbele cijfers. Voor BICS is een betrouwbare, high performance infrastructuur cruciaal, terwijl we tegelijkertijd de flexibiliteit moeten hebben om voorop te kunnen lopen met innovatie en de ontwikkeling van diensten. Met de implementatie van een Next Generation Diameter signaling-oplossing en de expertise van Infradata beschikken we over een krachtige combinatie die ons in staat stelt om unieke diensten aan onze klanten te leveren. Sneller en veel effectiever dan traditionele interconnect-spelers.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?