IPknowledge behaalt Elite-status binnen Riverbed Performance Partner Program

IPknowledge wordt reseller van het bekroonde Application Performance Platform van Riverbed voor hybride ondernemingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Riverbed
  • geplaatst op
  • 9 februari 2016 12:15 uur

IPknowledge, Nederlandse leverancier van infrastructuuroplossingen, maakt vandaag bekend dat het de partnerstatus ‘Elite’ heeft behaald binnen het Riverbed® Performance Partner Program voor de Benelux. Dit programma beloont partners voor hun investeringen en groei en stelt hen in staat om in te springen op nieuwe zakelijke kansen. IPknowledge kan dankzij zijn kersverse status als Elite-partner het Riverbed Application Performance Platform™ nu aan zijn klanten aanbieden. Dit platform biedt CIO’s van ondernemingen met een hybride ICT-infrastructuur een ongeëvenaarde mate van overzicht tijdens het inrichten, optimaliseren en beheren van hun ICT-omgeving.

Moderne hybride ICT-architecturen en SaaS-applicaties bieden organisaties aanzienlijke voordelen, zoals een snellere time-to-market, kostenbesparingen en flexibiliteit. Deze nieuwe technologieën brengen echter ook problemen met zich mee, zoals de complexiteit van het beheer van diverse clouds, netwerken, service providers en SLA’s. Daarnaast moeten eindgebruikers op diverse locaties worden ondersteund en honderden verschillende applicaties beschikbaar worden gesteld via een gevarieerde mix van netwerken. Riverbed is de leverancier van het meest complete ICT-beheerplatform voor hybride ondernemingen. Deze oplossing zorgt ervoor dat applicaties naar verwachting presteren, dat benodigde gegevens altijd beschikbaar zijn en dat de oorzaak van prestatieproblemen wordt gedetecteerd en verholpen voordat die van invloed is op de bedrijfsprestaties.

IPknowledge werkt succesvol samen met Riverbed sinds 2004. Dankzij deze samenwerking heeft IPknowledge vele klanten in de publieke en private sector aan zich weten te binden, zoals De Rechtspraak, het Ministerie van Defensie, Tata Steel en Van Oord.

IPknowledge boekt momenteel veel succes met Riverbed® SteelCentral™. Dit is de enige oplossing op de markt die integrale bewaking biedt van de gebruikerservaring, infrastructuur, applicaties en het netwerk. SteelCentral™ biedt een bedrijfsbreed overzicht van de applicatieprestaties. Een aanpak die de toekomst heeft, aldus Fred Geerlings, de CEO van IPknowledge. “Nu zakelijke mobiliteit is uitgegroeid tot de norm, stellen eindgebruikers steeds hogere eisen aan technologie. Om aan deze eisen tegemoet te komen, hebben ICT-teams diepgaander inzicht nodig in de prestaties van alle bedrijfsapplicaties. Dat is precies wat Riverbed te bieden heeft, en kan naar onze mening het verschil maken voor klanten. Om deze reden investeren we in WAN-optimalisatie en expertise op het gebied van applicatie- en netwerkbeheer en zorgen we ervoor dat we de hoogste niveaus van certificatie behalen binnen het Riverbed Performance Partner Program.”

IPknowledge ontving de Elite-status van Riverbed, omdat het voldeed aan de specifieke toelatingseisen en prestatiecriteria van het Performance Partner Program. Meedingen naar het Elite-niveau is alleen mogelijk op basis van een speciale uitnodiging door Riverbed. Deze status wordt toegekend aan partners die consequent een omzetdrempel halen en maximaal investeren in hun samenwerking met Riverbed. Deze partners beschikken over een diepgaande kennis van het volledige productaanbod van Riverbed en drie of meer competenties in Riverbed-oplossingen.

“Piekprestaties voor de hybride onderneming, waarin applicaties, data en mensen zich op alle mogelijke locaties kunnen bevinden, vragen om een overkoepelende benadering van ICT. Riverbed en zijn partners bieden deze organisaties een uitbreidbaar platform voor het beheer van de prestaties van hun applicaties. Ze kunnen hun applicaties en data flexibel hosten op de daarvoor meest geschikte locatie en medewerkers overal waar ze gaan een krachtig presterende werkwerkplek bieden”, zegt Karl Meulema, senior vice president Global Channels bij Riverbed. “We zijn verheugd om de inzet van IPknowledge te belonen door hen het Elite-niveau toe te kennen. Dit is een blijk van erkenning voor het voldoen aan de programmacriteria, hun toewijding aan de samenwerking met Riverbed en hun expertise in het optimaliseren van de prestaties van ICT-infrastructuren.”

De partners van Riverbed maken deel uit van het Riverbed Performance Partner Network, een divers ecosysteem van 3.000 wereldwijde partners. Riverbed werkt nauw samen met deze brancheleidende resellers, distributeurs, dienstverleners en integrators om innovatieve oplossingen af te leveren die een antwoord bieden op complexe zakelijke vraagstukken, toegang bieden tot nieuwe afzetgebieden en nieuwe omzetmogelijkheden creëren.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...