IT-Ernity Groep en dataplace breiden samenwerking uit met vijfjarige overeenkomst

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 24 maart 2015 10:44 uur

IT-Ernity Groep sluit nieuwe vijfjarige overeenkomst met dataplace in Alblasserdam. Door de sterke groeiontwikkeling op het gebied van datacenteroplossingen, Managed Services en Cloud-diensten van de afgelopen jaren ontstond er binnen de IT-Ernity Groep een sterke behoefte om de datacentercapaciteit verder uit te breiden. Na een zorgvuldige selectieprocedure bij diverse datacenteraanbieders is uiteindelijk besloten om de reeds bestaande samenwerking tussen beide organisaties verder uit te breiden en te bekrachtigen met een nieuwe vijfjarige overeenkomst. Hierdoor zijn zowel de IT-Ernity Groep als haar klanten verzekerd van veilige en professionele datacenterdiensten en is de IT-Ernity Groep in staat haar ambitieuze doelstellingen te concretiseren.

Naast het datacenter van dataplace in Alblasserdam levert de IT-Ernity Groep haar dienstverlening vanuit datacenters in Amsterdam en Eindhoven. Dit faciliteert een gebalanceerde geografische spreiding over Nederland, wat tegemoet komt aan de wensen van relaties van de IT-Ernity Groep.

Beschermde omgeving
Gerben van der Veen, Managing Director van dataplace, zegt: “IT-Ernity laat de laatste jaren een sterke groei zien en dataplace is trots om als belangrijke locatie te mogen voorzien in de groeiende behoefte naar rackspace en datacenterdiensten. Wij kijken ernaar uit onze hernieuwde samenwerking verder te intensiveren en samen met IT-Ernity door te groeien.”

Keuze dataplace
Sebastiaan de Koning, CEO van IT-Ernity Groep: “We zijn erg verheugd met de overeenkomst met dataplace. Zo hebben we onder de rook van Rotterdam een volledig geografisch van Amsterdam afgescheiden datacenterlocatie, die aan alle kwaliteitsnormen voldoet en het Tier III-niveau mag voeren. Met name de professionaliteit en de kwaliteit van dataplace heeft voor ons de doorslag gegeven om de samenwerking verder te intensiveren. Wij zijn ervan overtuigd met deze stap te voorzien in de wensen en eisen van onze klanten. Het stelt ons tevens in staat onze groeiambities te realiseren.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...