‘IT-werkplek van de toekomst’ aan de A2 geopend door directie Broad Horizon

Nieuw onderkomen van dochterbedrijven True, Multrix en S2B volledig ingericht voor realisatie van geïntegreerde digitale transformaties van organisaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • True
  • geplaatst op
  • 5 juni 2015 09:22 uur

Onder grote belangstelling heeft Broad Horizon vandaag het nieuwe pand aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost officieel geopend.

Opening_pand_Broad_Horizon_high_res

De drie dochterbedrijven van Broad Horizon: managed hostingprovider True, online werkplekkenspecialist Multrix en softwareleverancier voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen S2B, worden in dit nieuwe onderkomen aan de A2 gehuisvest. Met betrekking tot kennis van en ervaring met IT-projecten vullen de eerdergenoemde bedrijven elkaar aan. De hosting van webapplicaties, webshops en websites gebeurt door True, terwijl Multrix het online faciliteren van bedrijfsapplicaties mogelijk maakt. S2B ontwikkelt software voor branches en verenigingen. Door deze kennis en ervaring in een gezamenlijk gebouw te huisvesten kunnen de zusterbedrijven van Broad Horizon een geïntegreerde totaaloplossing bieden.

De IT-werkplek van de toekomst
Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen kantoor, dat op duurzame wijze is gerenoveerd, is met 120 flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept waarin interactie, kennisdelen en samenwerken centraal staan.

Werkplekoplossingen uit de cloud worden integraal aangeboden door de drie zusterbedrijven en het pand heeft voldoende ruimte om kennissessies mogelijk te maken. Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden gecombineerd met inspiratie- en concentratieplekken. Het IT-ecosysteem binnen het kantoorpand zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en partners elkaar versterken en kennis delen.

Medio juni 2015 zal Citrix in het nieuwe pand het eerste Executive Briefing Center (EBC) van Europa openen dat is gehuisvest bij een partner. Scott Swanburg, Global Senior Director van Citrix, zal het EBC op 15 juni 2015 officieel openen.

Rudolf Meijer, Founding Partner van Broad Horizon: “Veel bedrijven, organisaties en verenigingen maken de komende jaren een digitale transformatie door, gedreven door de versnelling van technologische innovaties. Het lange termijn succes van deze organisaties wordt bepaald door de snelheid waarmee organisaties deze digitale technologieën weten te integreren in hun kernprocessen. Door het samenvoegen van verschillende IT-expertises kunnen wij die organisaties die gewenste snelheid en een complete IT-dienstverlening bieden.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?