Juniper Networks introduceert compacte nieuwe datacenter-switch


Juniper Networks, de specialist in netwerkinnovatie, kondigt de introductie aan van de QFX5100-AA, een nieuwe application acceleration-switch en de QFX-PFA, een nieuwe packet flow accelerator-module. Samen vormen deze twee oplossingen een datacenter-switch die rekenkracht en aanpasbare logica binnen het netwerk consolideert. De QFX5100-AA en QFX-PFA bouwen voort op de QFX-reeks van Juniper.

In combinatie met de aanpasbare softwarelogica van Maxeler Technologies geven de oplossingen de prestaties van bedrijfskritische applicaties in latency-gevoelige omgevingen een flinke boost. De switch en module lenen zich bij uitstek voor de financiële dienstverleningssector. Ze verbeteren de prestaties van toepassingen die feeds met marktgegevens en informatie van sociale media verwerken, zorg dragen voor de routering van orders of worden ingezet voor de analyse van big data. Financiële instellingen kunnen zo sneller beslissingen nemen en direct inspringen op kansen in de markt.

Financiële instellingen moeten enorme hoeveelheden informatie uit diverse bronnen in real time analyseren en verwerken om betere beslissingen te kunnen nemen. Het gaat onder meer om marktgegevens, financieel nieuws en informatie op social media. Een andere topprioriteit in deze sector is het terugdringen van kosten en complexiteit van de handelsinfrastructuur om de beheereenvoud en snelheid te vergroten. De compute-integrated netwerkbenadering van Juniper Networks stellen klanten in staat om ICT-bronnen onder te verdelen binnen de infrastructuur van hun datacenter-netwerk. Dit resulteert in krachtige prestaties, low latency en voorspelbaarheid waar de financiële sector om vraagt. Financiële instellingen kunnen zo snel inspelen op nieuwe kansen, zoals hypercontextuele handel op basis van de analyse van big data, ondersteund door steeds grotere rekenkracht.

Juniper Networks stelt zichzelf ten doel om oplossingen te ontwikkelen die voorzien in de behoefte van klanten aan een high performance netwerkinfrastructuren die kunnen worden geautomatiseerd en opgeschaald op basis van de behoefte uit de organisatie. Financiële instellingen staan verder voor de uitdaging om zakelijke risico’s in real time te evalueren, inzichten te distilleren uit big data en elke seconde miljarden nieuwe berichten te verwerken om de concurrentie voor te zijn bij het uitvoeren van handelstransacties. De laatste innovaties van Juniper op het gebied van switching-technologie integreren rekenkracht met het netwerk.

De oplossingen helpen financiële dienstverleners om hun netwerkactiviteiten te stroomlijnen en enorme hoeveelheden data in een fractie van seconden te analyseren.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...