Keenondots lanceert Workspace 365 voor Online Werken

  • Bedrijfsnieuws van
  • Keenondots
  • geplaatst op
  • 2 juni 2015 13:44 uur

Met de keuze voor Workspace 365 vereenvoudigt Keenondots de traditionele werkplek en bespaart licentiekosten voor de klanten van hun partners. Hiermee spelen zij in op de wensen van de zakelijke markt. Partners kunnen zowel een volledige cloud variant met web apps of een hybride versie met Windows apps aanbieden om zo een migratie naar de cloud te faciliteren.

“Partners kunnen drastisch helpen snijden in de werkplek uitgaven van hun klanten door Workspace 365 als een nieuw type desktop met Office 365 aan te bieden. Workspace 365 is de basis om andere applicaties te integreren met Office 365. Dit kan op Hosted Desktop licenties een forse besparing per medewerker en per maand opleveren” aldus Laurens van Alphen, Cloud Architect en oprichter van Keenondots.

Vereenvoudiging van de werkplek

Workspace 365 is daarnaast gericht op het werk eenvoudiger te maken door:
1. alles wat nodig is om te werken te verzamelen in één online startpunt;
2. de toegang te vereenvoudigen tot web apps via Single Sign-On;
3. de user interface en processen van applicaties zelf te versimpelen.

Een voorbeeld van een versimpeling is de user-interface bovenop Office 365 waarbij gebruikers meer overzicht krijgen in documenten en e-mails. Daarnaast worden via Business Apps eenvoudige formulieren gemaakt om processen te automatiseren of te koppelen aan software pakketten via een API.

Eerste partner INTO

De eerste partner van Keenondots die de werkplek adopteert als platform om hun klanten te helpen te migreren naar de cloud is INTO (voorheen: Into Telecom). Klanten kunnen hierdoor eenvoudig de kosten vergelijken met het traditionele aanbod. Om dit te bereiken leveren zij diverse versies van hun werkplek, INTO Workspace, met daarin clouddiensten zoals Office 365 of Windows services. “Dit is geweldig voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Voor onze franchisenemers willen wij bijvoorbeeld onze data en applicaties op één centraal punt brengen. Hiervoor laten wij nu een koppeling ontwikkelen tussen de Workspace 365 Business Apps, Office 365 en AFAS Profit, zo komt alles samen in de online werkplek.”, aldus René Oldenbeuving, CEO van INTO.

“Doordat de teams van Keenondots en INTO snel schakelen waren ze direct in staat om de kansen met Workspace 365 te vertalen naar hun doelgroep. De samenwerking laat zien dat je succesvol kunt zijn in de cloud als je duidelijke keuzes maakt omtrent productaanbod en migraties.”, aldus Erik Nicolai, Co-founder van Workspace 365.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...