Koning & Hartman wint wederom FD Gazellen Award


Technologiebedrijf Koning & Hartman is voor de tweede keer op rij winnaar vaneen FD Gazellen Awardin de categorie Grote Ondernemingen. Het bedrijf isuitgegroeid totéén van degrootstetechnische dienstverleners voor de Telecom, Industrie en Infrastructuur. Gisteren nam Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman, de Gazellen Award in ontvangst.

Koning & Hartman heeft over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van tenminste 20% laten zien en kwam daarmee in aanmerking voor een FD Gazellen Award. Naast de groei zijn financiële gezondheid en winstgevendheid ook criteria waar bedrijven die meedingen naar een Gazellen Award op worden beoordeeld.

“Niet de grootste maar wel de beste willen zijn…”

Algemeen Directeur Oswald Coene is zeer tevreden met deze prijs: “In dezeuitdagende markt hebben wij de afgelopen jaren niet alleen een sterke groei gerealiseerd, maaris ook de kwaliteit van onze service verbeterd door het hoge kennisniveau van onze mensen. We willen namelijk niet perse de grootste zijn, maar wel de beste.”

De groei van afgelopen jaren is het gevolg van een goede strategie.Koning & Hartman heeft een uniek portfolio van producten en diensten en juist die combinatie maakt onseen aantrekkelijke partner voor veel bedrijven.Daarnaast zijn onze mensen goed opgeleid met de juiste certificeringen en hebben we veel technische en specialistische knowhow in huis. Vooral diensten die zich richten op het onderhoud en (remote) beheer van Telecom en ICT infrastructuur, hebben gezorgd voor een constante groei in omzet en winst, ondanks de krimpende markt van afgelopen jaren.

“Techniek alleen is in mijn ogen niet onderscheidend, maar onze mensen met hun ervaring en enorme vakkennis zijn dat wel. Onze mensen maken het verschil door het slim toepassen van techniek, voor elke klant en in ieder project. Technologie wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven en dat zien we terug in de toenemende vraag naar geautomatiseerde processen,” aldus Coene.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...