KWF brengt IT-infrastructuur onder in datacenter van Interxion

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 15 april 2014 12:02 uur

Het Nederlandse Interxion kondigt aan dat KWF zijn IT-infrastructuur huisvest in Interxion’s datacenter in Hilversum. KWF maakte al ruim 4 jaar via zijn IT-beheerder gebruik van de diensten van Interxion. Op een bepaald moment besloot KWF zijn IT-infrastructuur rechtstreeks bij Interxion onder te brengen.

‘In de periode dat wij indirect vertrouwden op Interxion’s dienstverlening, hebben we een hoge betrouwbaarheid en gegarandeerde uptime ervaren. Daarom heb ik contact gezocht met Interxion om de mogelijkheden te onderzoeken voor het rechtstreeks coloceren van onze IT-infrastructuur. Dit bleek financieel aantrekkelijk. De keuze voor Interxion als onafhankelijk datacenter zorgt voor een toename in efficiëntie en flexibiliteit in onze bedrijfsvoering’, zegt Gert-Jan Zandbergen, Teamleider ICT van KWF.

Beheer op afstand

Wat KWF belangrijk vond, is dat het beheer van KWF’s IT-infrastructuur en fysieke omgeving uitstekend mogelijk is op afstand. Geautoriseerde medewerkers van KWF en zijn beheerder Pink Elephant hebben online toegang via een webportal. Mocht het nodig zijn, dan kunnen zij het datacenter ook altijd bezoeken voor het uitvoeren van controles.

Toekomstbestendig

Het colocatie datacenter in Hilversum biedt optimale connectiviteitsmogelijkheden door de vele aangesloten carriers en netwerkproviders en een hoge beschikbaarheid. Het datacenter is bovendien direct verbonden met de Interxion Amsterdam campus en vormt een strategisch knooppunt. Zo is KWF voorbereid op de toekomst doordat flexibele uitbreiding binnen de campus mogelijk is.

MVO

Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: ‘Wij zijn er trots op dat KWF heeft besloten rechtstreeks voor ons datacenter te kiezen, en wij onze diensten nu bieden aan een organisatie zoals KWF. Dit ligt in lijn met onze ambities op MVO-gebied.’

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!