LeaseWeb kondigt TechSummit 2016 aan in Amsterdam en Berlijn

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 12 april 2016 13:28 uur

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, zal dit jaar voor de derde keer de TechSummit organiseren. Na het succes van vorig jaar zal het evenement dit jaar twee keer plaatsvinden: op 13 april in Berlijn en 2 juni in Amsterdam. De TechSummit is bedoeld voor specialisten die de laatste technische ins en outs rondom hosting technologie willen horen en met elkaar van gedachten willen wisselen.Gedurende het evenement zullen er meer dan 12 experts uit het binnen- en buitenland spreken over het thema ´Designing for Scalability´, waarbij actuele onderwerpen aan bod komen zoals DevOps, open source en security.

Met sprekers als Arjun Naik (Zalando), Matthias Rampke (SoundCloud), Aanand Prasad (Docker) en Terence Ryan (Google) kent de TechSummit dit jaar een zeer interessante line-up. Arjan Naik zal onder andere spreken over Radical Agility binnen Zalando. Tijdens de presentatie zal hij dieper ingaan op de adoptie van microservices en het autonoom maken van de DevOps teams die deze ontwikkelen en beheren. Hierdoor kan Zalando ideeën en innovaties snel en flexibel testen en implementeren. Matthias Rampke zal een overzicht geven over de loadbalancing technieken die SoundCloud op de achtergrond gebruikt om maandelijks meer dan 175 miljoen actieve luisteraars van audiostreams te voorzien. Terrence Ryan zal uitleggen hoe je open source systeem Kubernetes kan inzetten om gigantische hoeveelheden containers te managen.

“De afgelopen jaren was de TechSummit een enorm succes. Dit hebben we weten te realiseren door het event laagdrempelig te houden en de beste specialisten binnen onze industrie samen te brengen,” zegt Sander Poelwijk, Technical Software Architect van LeaseWeb. “Dit jaar hopen we deze lijn door te trekken, door het evenement te houden in Duitsland en Nederland.”

Datum en locaties:

TechSummit Berlin – 13 april 2016 – Kulturbrauerei
TechSummit Amsterdam – 2 juni 2016 – Pakhuis de Zwijger

De TechSummit is toegankelijk voor iedereen. Meer informatie over de TechSummit, het aanmelden en het programma kunt u vinden op: www.techsummit.io

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...