Login AM werkt samen met VMware aan een holistische oplossing voor werkplekbeheer

Dankzij de oplossing kunnen IT-afdelingen de consistentie bewaren en bedrijfskosten verlagen

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 4 februari 2016 12:55 uur

Login AM, leverancier van het krachtige IT-automation product Automation Machine, maakt vandaag bekend dat het zijn klanten een complete oplossing voor werkplekbeheer gaat bieden. Login AM, een embedded partner van VMware, gaat zijn paradepaardje Automation Machine gebruiken in combinatie met VMware User Environment Manager™. De integratie zal IT-teams helpen om een vereenvoudigd profielbeheer op verschillende apparaten en locaties toe te passen en tegelijkertijd de bedrijfskosten terug te dringen.

Met Automation Machine, een softwareoplossing waarmee het gebruik en beheer van Windows-infrastructuren ter plaatse of in de cloud geautomatiseerd wordt, kunnen ondernemingen het beheer van de werkplekken van hun werknemers stroomlijnen. VMware User Environment Manager is ontworpen voor een consistent en dynamisch gebruik van programma’s en computers via elk apparaat, op iedere plaats en met ieder besturingssysteem. Door Automation Machine en VMware User Environment Manager te combineren kunnen IT-afdelingen sneller op problemen reageren, kortere login-tijden realiseren en een flexibele werkplek bieden voor een productieve eindgebruikerservaring.

“Van IT-beheerders wordt verwacht dat ze omgevingen kunnen beheren waarvoor het gebruik van complexe virtuele gehoste desktops nodig is, terwijl er meerdere programma’s tegelijkertijd lopen en er veel verschillende soorten gebruikers actief zijn. Vaak is het een uitdaging om deze omgevingen efficiënt te beheren,” zegt Eric-Jan van Leeuwen, Chief Executive Officer van Login AM. “Door de VMware User Environment Manager te combineren met onze Automation Machine oplossing, kunnen we onze klanten een holistische oplossing bieden voor het beheren van werkomgevingen en eindgebruikers een betere werkervaring bieden.”

“We werken graag samen met Login AM om IT-teams meer flexibiliteit te leveren bij het beheren van gebruikersprofielen en het implementeren van voorzieningen die de eindgebruiker een betere ervaring bieden,” zegt Harry Labana, Vice President, products, End User Computing, VMware. “Door de krachten van Login AM´s Automation Machine en die van VMware User Environment Manager te combineren, kunnen ondernemingen hun gebruikersomgevingen efficiënter beheren.”

Registreer nu voor de exclusieve webinar:
Wanneer: 3 maart 2016, 14.00 uur
Registratie link: https://attendee.gotowebinar.com/register/7452738675024481025

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Pure Storage
Jeannie: Do you might have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your scenari...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
Jodi: I think the fear is that vouchers will cost taxpayers more initially, because both private and publi...

Colt
Lakiesha: Thanks for spending time on the computer (wtnriig) so others don't have to.

LeaseWeb kondigt TechSummit 2016 aan in Amsterdam en Berlijn
Lucy: I came, I read this article, I coeqdernu.

Naar de cloud of naar de haaien?
Louisa: I told my kids we'd play after I found what I nedeed. Damnit.