Microsoft Azure ExpressRoute beschikbaar voor klanten van Interxion Amsterdam

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 27 augustus 2015 12:25 uur

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat vanaf vandaag ExpressRoute beschikbaar is in zijn Amsterdamse datacenters. Met deze dienst kunnen klanten van Interxion private verbindingen tot stand brengen met Microsoft Azure. Private verbindingen bieden een betere beveiliging en een hogere kwaliteit dan de verbindingen die gebaseerd zijn op het reguliere internet.

Om te kunnen profiteren van de flexibiliteit- en kostenvoordelen die de publieke cloud biedt, gaan steeds meer organisaties er toe over hun IT workloads deels of geheel in de publieke cloud onder te brengen. Daarmee nemen echter ook de zorgen toe met betrekking tot beveiliging, performance en betrouwbaarheid. Uit recent onderzoek van IDG Connect bleek al dat beveiliging het belangrijkste punt van zorg is onder Nederlandse organisaties die overwegen de stap naar de cloud te maken. Private verbindingen als ExpressRoute kunnen helpen deze zorg weg te nemen doordat ze betrouwbare en voorspelbare netwerkprestaties bieden die nodig zijn voor het realiseren van succesvolle hybride IT-oplossingen.

ExpressRoute is nu via Interxion’s Cloud Connect service beschikbaar voor alle bedrijven die een Point of Presence (PoP) hebben in één van de locaties op de Interxion datacentercampus nabij Amsterdam. Cloud Connect is een dienst op maat waarmee klanten via één private, high-performance en goed beveiligde verbinding toegang hebben tot meerdere publieke cloud-platforms. Het is een schaalbare, snelle en kosteneffectieve manier om hybride, multi-cloud-omgevingen te realiseren en bedrijfskritische workloads en latency-gevoelige applicaties in de publieke cloud onder te brengen.

Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: ‘Naarmate steeds meer bedrijven voor hybride IT-oplossingen kiezen, neemt ook de vraag toe naar veilige, snelle en hoogwaardige toegang tot de cloud-omgevingen van de belangrijkste cloud service providers. Met de ontwikkeling van onze Cloud Connect dienst en het feit dat we onze klanten daarmee vanaf nu via ExpressRoute toegang bieden tot Microsoft Azure, voorzien we in deze behoefte. Het is voor klanten de optimale omgeving om hybride IT-oplossingen te bouwen en te beheren.’

Ross Ortega, Principle Product Manager, Networking, Microsoft Azure: ‘Interxion is één van de meest gerenommeerde datacenterleveranciers van Nederland en deze samenwerking biedt onze gezamenlijke klanten nieuwe mogelijkheden om te profiteren van de efficiëntievoordelen van hybride IT-oplossingen.’

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...