Movir kiest voor FlexPod van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 13 december 2013 14:27 uur

Arbeidsongeschiktheidsverzekaar Movir heeft een driejarig contract getekend met Proact voor het leveren, implementeren en managen van een converged datacenterinfrastructuuroplossing op basis van de FlexPod-referentiearchitectuur. FlexPod is een gevalideerde oplossing van Cisco en NetApp, die networking, computing en storage in een gedeelde IT-infrastructuur combineert. De totale omgeving zal als basis dienen voor het verhogen van de beschikbaarheid, schaalbaarheid, performance en de daaraan gekoppelde dienstverlening van de IT-infrastructuur.

Movir is de enige gespecialiseerde arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor zelfstandige professionals in Nederland. Met behulp van de oplossing waarborgt Movir niet alleen de continuïteit richting haar interne klanten, maar is de organisatie ook in staat flexibel in te spelen op veranderende behoeften vanuit de markt dankzij de extreme schaalbaarheid van de oplossing.

Ron Thakour, IS Engineer bij Movir: “Proact heeft naast uitstekende expertise op het gebied van storage en unified computing altijd zicht op technologische ontwikkelingen.”

Proact levert de omgeving op basis van NetApp-storage, Cisco UCS-servers en networking en virtualisatie van NFS in combinatie met VMware. Door het vooraf gevalideerde ontwerp op basis van vaste building blocks worden risico’s verkleind en implementatietijden verkort. Daarnaast wordt het op peil brengen en houden van kennis en kunde van een beheerafdeling sterk vereenvoudigd doordat de gehele omgeving vanuit een enkele GUI is in te regelen en te beheren. Vooral dit laatste punt is een doorslaggevende factor, vooral omdat infrastructuurbeheer een steeds grotere kostenpost vormt. Deze kosten zijn door de implementatie van de oplossing terug te dringen.

Lucas den Os, Managing Director bij Proact Benelux: “Organisaties stappen steeds meer af van uitgebreide evaluaties van alle leveranciers in de markt. Zij richten zich vooral op de gewenste functionaliteit en businessvoordelen. Minimale downtime, maximale performance en ultieme schaalbaarheid en flexibiliteit zijn de vereisten van tegenwoordig. Wij zijn erg trots dat een hoogwaardige dienstverlener als Movir kiest voor de FlexPod-oplossing van Proact, die perfect voldoet aan deze businesseisen.”

Proact levert – als FlexPod Premium-partner – de totaaloplossing inclusief volledig eigen 24×7 support voor de hard- en software.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...