Nieuwe Cloud Service van Interactive Intelligence

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interactive Intelligence
  • geplaatst op
  • 11 december 2015 13:00 uur

Interactive Intelligence heeft PureCloud gelanceerd in de Benelux, een cloud service voor contact centers en klantcontact. De leverancier van software en cloud service voor klantbetrokkenheid, communicatie en samenwerking richt zich met dit nieuwe platform op organisaties die hoge eisen stellen aan de technologische ondersteuning van hun klantcontact maar niet zwaar willen investeren in hardware, installeren en onderhoud.

PureCloud werkt op abonnementsbasis en kan zeer snel op maat worden ingericht. Het uitbreiden of afbouwen van gebruikers kan per individuele werknemer en de gewenste functionaliteit kan naar wens worden toegevoegd. Dit vertaalt zich in een oplossing die altijd precies past bij de organisatie, zowel qua omvang als qua functionele mogelijkheden.

Agile service
“Contact centers hebben in toenemende mate te maken met snel veranderende technologie en nog sneller veranderende eisen en verwachtingen van de klanten. Agile service is het sleutelwoord vandaag de dag: meebewegen met de klant”, geeft Jeroen Buis, Senior Product Manager van Interactive Intelligence aan. “Met PureCloud hebben zij een zeer betrouwbaar, innovatief en schaalbaar systeem beschikbaar waar en wanneer dat maar nodig is. En natuurlijk horen daar ook alle management tools bij als uitgebreide rapportages en quality monitoring.”

PureCloud Engage
PureCloud kent meerdere modules waarbij PureCloud Engage zich met name richt op de contact center functionaliteit met onder andere agile routing, spraakherkenning, opnames maken, rapportages, ondersteuning van outbound campagnes en integratie met crm-systemen.

De functionaliteit wordt continu uitgebreid en is dan direct beschikbaar voor de gebruikers. De PureCloud-platform wordt geleverd via Amazon Web Services waardoor de betrouwbaarheid, stabiliteit, schaalbaarheid en veiligheid gegarandeerd zijn.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?