Nordi Malih en Omar Benameur versterken directieteam van IT-Ernity Group

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 20 april 2015 13:00 uur

De IT-Ernity Group voegt Nordi Malih (44) en Omar Benameur (45) toe aan het directieteam. Malih is in maart 2015 benoemd tot Group Operations Director. In deze rol is hij verantwoordelijk  voor het creëren en uitvoeren van de operationele strategie van de IT-Ernity Group. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de prestaties van het productportfolio en alle aspecten rondom de dienstverlening van producten, diensten en operations. Benameur is per 1 juni 2015 aangesteld als Director Consumer en SMB voor marketing, sales en het productportfolio. Daarnaast neemt hij de functie over van Lennard Zwart, die CEO was van het recent door de IT-Ernity Group overgenomen CloudVPS.

De benoeming van Malih en Benameur is een logisch gevolg van de ontwikkelingen en groei die de IT-Ernity Group doormaakt en voorziet voor de komende jaren. Beiden zullen in dit ontwikkelings- en groeiproces een leidende rol vervullen, met name bij het optimaliseren en professionaliseren van de dienstverlening.

Voor zijn overstap naar IT-Ernity werkte Malih zeven jaar bij Schuberg Philis als Customer Director. Ook was hij daar lid van het MT. In deze rol droeg Malih bij aan de ontwikkelingen en groei van het bedrijf en zijn klanten. Schuberg Philis is marktleider in complexe en bedrijfskritische omgevingen en was de afgelopen zes jaar de nummer één outsourcing-organisatie van Nederland.

Benameur was de afgelopen achttien jaar werkzaam bij KPN. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de clouddiensten van KPN. Benameur zorgde ervoor dat clouddiensten in Nederland op de kaart staan en dat honderdduizenden ondernemers deze diensten kochten en nu gebruiken.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?