NTT Com Security en Fortinet kondigen wereldwijde samenwerking aan

Bedrijven bieden gezamenlijk mogelijkheden voor cloudbeveiliging, risicobeheer voor netwerken, SIEM, SDN en virtualisatie voor organisaties overal ter wereld

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fortinet
  • geplaatst op
  • 14 juli 2015 13:11 uur

NTT Com Security, wereldwijd leverancier van oplossingen voor informatiebeveiliging en risicobeheer, en Fortinet, wereldleider op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, zijn een formele samenwerking aangegaan voor het leveren van beveiligingsadvies, -expertise en -oplossingen aan organisaties overal ter wereld. De samenwerking bestaat er onder meer uit dat NTT Com Security de brede reeks beveiligingsoplossingen van Fortinet opneemt in het eigen aanbod zodat klanten wereldwijd beschermd zijn, ongeacht hun grootte of marktsector.

De nieuwe wereldwijde samenwerking is een volgende stap in de lange termijnrelatie tussen de twee bedrijven, zowel op zakelijk als op technisch gebied. Fortinet en NTT Com Security gaan nu samenwerken bij een aantal technische implementaties en kunnen daardoor ook ondersteuning en advies bieden en oplossingen bieden op basis van de technologie van Fortinet binnen het WideAngle-portfolio van NTT Com Security. Dit bevat onder meer oplossingen voor cloudbeveiliging, firewall en risicobeheer voor netwerken, de integratie van SIEM-systemen en SDN (software defined networking) en virtualisatie. Door deze samenwerking benut NTT Com Security ook de kennis van de ervaren technische consultants van Fortinet en kan zodoende ondersteuning en diensten aanbieden voor incidentenbeheer, verminderen van operationele risico’s, ondersteuning in complexe ontwerpen voor infrastructuren en implementaties.

Simon Church, CEO of NTT Com Security: “Als wereldwijde experts in onze respectievelijke gebieden, hebben NTT Com Security en Fortinet een gezamenlijk doel om bedrijven te helpen als zij worstelen met het beheer van een toenemend aantal complexe en geavanceerde bedreigingen. Dat doen we met advies en beveiligingsoplossingen van wereldklasse. De bewezen beveiligingsexpertise en het wereldwijde bereik van NTT Com Security en de best-of-breed oplossingen van Fortinet creëren een krachtige combinatie.”

Ken Xie, CEO van Fortinet: “Onze missie is het beveiligen en vereenvoudigen van IT-infrastructuren nu organisaties steeds meer gebruik maken van cloudgebaseerde systemen en virtualisatie. Door de samenwerking met NTT Com Security blijven we onze wereldwijde diensten en oplossingen voor beveiliging uitbreiden voor organisaties die hun next-generation netwerken en datacenters willen beschermen.”

De wereldwijde samenwerking tussen NTT Com Security en Fortinet breidt de bestaande relatie tussen de bedrijven uit doordat het beveiligingsplatform van Fortinet nu deel uitmaakt van de cloudgebaseerde managed security services van NTT Com Security.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?