OutSystems debuteert in Gartner’s Quadrant voor Enterprise Application Platform as a Service

  • Bedrijfsnieuws van
  • OutSystems
  • geplaatst op
  • 23 april 2015 16:26 uur

OutSystems, leverancier van het gelijknamige high productivity platform voor enterprise Rapid Application Delivery (RAD), is opgenomen in de Gartner 2015 Magic Quadrant voor enterprise Application Platform as a Service

De erkenning door Gartner weerspiegelt de forse groei die OutSystems de laatste jaren doormaakte, met een recordomzet over 2014, wereldwijd een sterk groeiend aantal software-abonnementen bij een 45 procent samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) tussen 2012 en 2014. OutSystems heeft dit jaar bovendien 140 enterprise ondernemingen aan zijn klantportfolio toegevoegd, waaronder tien van de Fortune 100 bedrijven. OutSystems heeft meer dan 130 partners, die tezamen al meer dan 74.000 bedrijfsapplicaties hebben gebouwd met het OutSystems Platform.

Met het platform zijn zij in staat om vanuit één applicatieontwerp en één codebasis in korte tijd hoogwaardige mobiele- en webapplicaties te ontwikkelen, uit te rollen en te beheren, voor bedrijven en organisaties uit alle denkbare sectoren. Een belangrijk voordeel ten opzichte van andere enterprise ontwikkelplatformen is dat de applicaties die met het OutSystems Platform worden ontwikkeld een open, standaard architectuur code hebben, waardoor bedrijven veranderingen in de technologie eenvoudig kunnen verwerken en op geen enkele manier te maken krijgen met een vendor lock-in.

‘Meer en meer bedrijven van over de hele wereld vertrouwen op OutSystems om applicaties op te leveren die de manier waarop zij interacteren met klanten, partners en medewerkers veranderen’, zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. ‘Wij zien de erkenning door Gartner als een nieuwe bevestiging dat wij met ons platform voorzien in de behoefte die er in de markt is. Onze klanten willen in korte tijd goede applicaties op kunnen leveren, om de business te helpen bij het snel en flexibel realiseren van nieuwe businessmodellen, het verbeteren van de dienstverlening naar klanten en het bewerkstelligen van innovatie.’

Met Gartner’s quadrant voor Enterprise Application Platform as as Service heeft OutSystems de vierde bevestiging vanuit de markt binnen enkele maanden tijd. Eerder noemde Forrester OutSystems al ‘Leader in rapid development’ van de Forrester Wave: Enterprise Public Cloud Platforms, Q4 2014. Ovum nam OutSystems op als marktleider in zijn Decision Matrix for Mobile App Dev Platforms. En IDC gaf hoog op van het OutSystems Platform in zijn IDC Vendor Profile rapport.

Het 2015 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Application Platform as a Service, Worldwide-rapport voor Enterprise Public Cloud Platforms kunt u hier downloaden.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...