OutSystems en Flusso sluiten strategisch partnership

Snellere delivery van gestandaardiseerde maatwerkoplossingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • OutSystems
  • geplaatst op
  • 24 november 2015 10:35 uur

OutSystems, leverancier van het gelijknamige Rapid Application Delivery (RAD) platform en Flusso, ontwikkelaar van maatwerkapplicaties, en hebben een strategische partnerovereenkomst getekend. Flusso gaat OutSystems Platform naast Java en Progress inzetten, voor de ontwikkeling, uitrol en het beheer van bedrijfsapplicaties op maat.

Flusso ontwikkelt en beheert maatwerk IT-oplossingen voor zijn opdrachtgevers, zoals HAVI Logistics, HDG, Marqt en Ahold met Java en Progress technologie en voortaan dus ook met OutSystems. De middelgrote dienstverlener uit Leusden en Paterswolde was op zoek naar een platform om de doorlooptijd van IT-projecten te verkorten en een oplossing te bieden om op bestaande systemen additionele functionaliteit te ontwikkelen met een snelle time to market. Na een gedegen marktinventarisatie, waarbij alle bekende ontwikkelplatformen de revue zijn gepasseerd, kozen zij voor OutSystems.

Bert Tukkers, directeur van Flusso, legt uit waarom: “OutSystems is het meest volwassen en technologisch meest geavanceerde platform en staat hoog aangeschreven bij analisten. De geluiden van andere OutSystems-partners en vanuit de markt zijn ook louter positief. Het OutSystems platform sluit perfect aan bij de vraag vanuit de markt om met Model Business Development-tooling snel hoogwaardige oplossingen te realiseren en in die zin is het een logische en waardevolle aanvulling op onze bestaande tooling. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij met OutSystems huidige en nieuwe opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen”.

Willem van Enter, algemeen directeur van OutSystems Nederland, is ook enthousiast over de mogelijkheden die de samenwerking met Flusso biedt: “Flusso staat bekend als kennispartij, die zijn opdrachtgevers echt verder helpt. Wij zijn dan ook blij Flusso in ons snelgroeiende partner community op te kunnen nemen, waarmee we wederom de vooraanstaande positie van OutSystems op het gebied van Rapid Application Delivery bevestigd zien. De samenwerking met Flusso stelt ons nog beter in staat om tegemoet te komen aan de sterk stijgende vraag naar IT-oplossingen, als die snel moeten worden gerealiseerd”.

Het toonaangevende Rapid Application Delivery-platform OutSystems is een geïntegreerde oplossing die zich richt op de volledige apllicatie-lifecycle voor het ontwikkelen en beheren van zakelijke mobiele- en webapplicaties. OutSystems Platform biedt een uitgebreide set aan visuele ontwikkel- en DevOps delivery tools. Doordat het platform een hoog abstractieniveau kent inzake infrastructuur, platformconfiguraties, applicatie-services en -tooling, kunnen ontwikkelaars zich volledig richten op bouw en beheer van applicaties. Hiermee komen zij dichterbij de business, omdat de nadruk minder op coderen en meer op assembleren komt te liggen. De processen in het platform worden ook heel mooi inzichtelijk gemaakt.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?