Parallels Office 365 APS Integratie activeert Microsoft’s Cloud Solution Providers

Cobweb Solutions lanceert als eerste Microsoft CSP Office 365 via Parallels Automation

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parallels
  • geplaatst op
  • 18 maart 2015 11:05 uur

Parallels heeft de nieuwste versie van zijn CSP APS (Application Packaging Standard) pakket aangekondigd. Het CSP APS-pakket voor Office 365 biedt Microsoft CSP partners een oplossing voor het automatiseren van de nieuwe klanten die willen instappen, de dienstverlening, het bundelen van aanverwante clouddiensten en het bouwen van een reseller kanaal.

Het Microsoft CSP-programma zal wereldwijd het aantal Microsoft Office 365 resellers verhogen. Het CSP-programma vereist dat deelnemende Microsoft channel partners de volledige Office 365 klantrelatie verzorgen inclusief levering , facturering, ondersteuning en beheer. De bewezen ervaring van Parallels op het gebied van het automatiseren van Microsoft cloud-oplossingen is een belangrijke reden waarom veel CSP-partners Office 365 zullen lanceren middels Parallels Automation.

Met behulp van het Parallels Automation platform hebben partners al meer dan 1,5 miljoen Office 365 en Exchange business class e-mail aansluitingen geleverd,” stelt Alex Danyluk, vice president, Alliances, Parallels.  “Het Microsoft Cloud Solution Provider Program biedt een nieuwe kans voor het Microsoft-kanaal – partners die Parallels Automation implementeren kunnen direct nieuwe Microsoft CSP clouddiensten aanbieden zodra ze beschikbaar zijn.”

De belangrijkste voordelen van de nieuwe CSP APS Integratie:

  • Automatische APS-pakket updates voor de Office 365-API’s zodra Microsoft die uitgeeft.
  • Plug-and-play APS-platformintegratie elimineert codering en integratiecomplexiteit en versnelt de doorlooptijd.
  • Mogelijkheid om een breed scala aanvullende add-on diensten en hulpmiddelen te bundelen, alsmede andere diensten zoals Web Hosting, IaaS en SaaS apps zoals beveiliging, backup, mobiel apparaatbeheer, samen met Office 365 voor meer upsell en cross-sell mogelijkheden.

“Parallels heeft sinds de lancering van Office 365 operators en hosters geholpen bij het automatiseren van de dienstverlening”, zegt Mark Rice, Operator Cloud Services, Microsoft. “Onze CSP-partners kunnen direct profiteren van de expertise en platformmogelijkheden van Parallels door sneller inkomsten te genereren.”

Op dit moment gebruiken meer dan 20 Microsoft CSP-partners Parallels Automation. Eén van die partners, Cobweb Solutions, gebruikt Parallels Automation om meer dan 130.000 Hosted Exchange mailboxen te beheren voor meer dan 6.000 MKB-organisaties.

“Wij gebruiken sinds 2007 Parallels Automation om geïntegreerde oplossingen te creëren die het leven voor onze klanten makkelijk maken”, stelt Julian Dyer, chief technology officer, Cobweb Solutions. “Het Microsoft Cloud Solution Provider Program stelt ons in staat om directe facturering te bieden, gecombineerde aanbiedingen en diensten te verkopen, maar ook het rechtstreeks leveren, beheren en ondersteunen van Microsoft cloudaanbiedingen. Dat is een krachtige impuls voor onze drukke klanten, gericht op groei en stabiliteit.”

Het CSP APS-pakket voor Office 365, beschikbaar in het tweede kwartaal van 2015, vult de bestaande diensten op Parallels Automation aan waaronder: Windows Azure Pack, Microsoft Office 365 Syndication, Microsoft Lync 2013 Hosting Pack en Microsoft Exchange 2013.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...