Partnergroep Uniserver breidt gestaag uit

Met groei partner netwerk investeert Uniserver ook in groei van de schaalvoordelen van cloud computing

  • Bedrijfsnieuws van
  • Uniserver
  • geplaatst op
  • 14 juli 2015 10:42 uur

De cloud dienstverlener Uniserver heeft zijn partnergroep uitgebreid met Fondo Groep uit Nieuwegein, softwareleverancier Procura uit Heerhugowaard, Comvio (onderdeel van de internationale onderneming Enovation) uit Didam en integrator Netserve uit Papendrecht. Met deze uitbreiding bestaat het partnernetwerk van Uniserver uit 100 Nederlandse partners.

Uniserver heeft zijn infrastructuur toegepast in vier datacenters; drie in Amsterdam en een in Maastricht. Dit geeft tevens de mogelijkheid tot dynamische, kostenefficiënte Disaster Recovery as a Service (DraaS). De vraag naar dergelijke diensten groeit, en is vooral interessant voor organisaties met een omvang vanaf 50 geautomatiseerde werkplekken en/of bedrijfskritische applicaties. Deze eindklanten worden bediend door het partnernetwerk van Uniserver. “Het is in dit model voor ons belangrijk dat partners dezelfde bedrijfsfilosofie met passie en klantgerichtheid hebben. Hoewel wij meestal geen rechtstreeks contact hebben met de eindklanten, willen we wel dat zij tevreden zijn. De belangen zijn immers groot, de beloftes en garanties ook. Daar moeten we samen met onze partners voor zorgen”, zegt Hugo van Diepen, Commercieel Directeur bij Uniserver. “Onze kernwaarden mensgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit vinden we terug bij onze partners. Het zijn de voorwaarden voor een goede samenwerking met Uniserver.”

Uniserver blijft zijn partner-ecosysteem uitbreiden en is nog steeds op zoek naar nieuwe partners. Van Diepen: “Wij zijn afhankelijk van onze partners; zij zijn onze ogen en oren naar de markt toe. Wij leveren hen een Nederlandse betrouwbare, veilige en flexibele infrastructuur en administratief afrekenmodel. Bovendien werken we samen met onze partners maatwerk oplossingen uit voor eindklanten en ondernemen we gezamenlijk marktactiviteiten. Denk aan marketingcampagnes of het vaststellen van product-markt-combinaties.”

Met de groei van het aantal partners groeien ook de schaalvoordelen van cloud computing en de efficiëntie van het platform dat Uniserver heeft opgebouwd. Tegelijk breidt Uniserver zijn portfolio steeds verder uit. Denk bijvoorbeeld aan Disaster Recovery as a Service, High Performance Storage en directe koppeling naar andere IaaS platformen om hybride modellen aan te bieden.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...