Phoenix NAP biedt Nieuwste Intel Xeon Processor aan.

Nieuwe Intel Xeon E5-26xx v3 familiale bare metal-servers nu beschikbaar in Nederland en de V.S.

  • Bedrijfsnieuws van
  • phoenixNAP
  • geplaatst op
  • 11 september 2014 11:00 uur

Phoenix NAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde vandaag aan nieuwe bare metal servers voorzien van de nieuwste Intel ® Xeon ® processor E5-2600 v3-productfamilie. De langverwachte processors – ook bekend als Grantley – maken gebruik van de Haswell-EP microarchitectuur voor high efficiency computing.

De Intel Xeon E5-2600 v3-productfamilie biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen ten opzichte van de vorige generatie en door ondersteuning van DDR4 RAM verbeteren sterk de gehele prestaties.
De processors zijn beschikbaar op Supermicro X10 server platforms en Phoenix NAP klanten kunnen kiezen uit nieuwe Xeon E5-2600 v3-processor gebaseerde modellen gebruik te maken van een 3U 8-knooppunt MicroCloud, een 4U 4-node FatTwin ™, of een 1U-Optimized Data Center (DCO) SuperServer® .

“Supermicro’s nieuwe generatie X10 Green Computing oplossingen zijn ontworpen om maximaal te profiteren van de prestaties en functies die beschikbaar zijn in de nieuwste Intel Xeon-processor E5-2600 v3 familie”, zegt Wally Liaw, Senior Vice President van Sales bij Supermicro. “Uitstekend samenwerkingsverband met Phoenix NAP maakt snelle implementatie van onze nieuwe X10 MicroCloud, FatTwin en DCO SuperServer platforms mogelijk en heeft positieve invloed op onze wereldwijd time-to-market strategie. Supermicro’s Green Computing architectuur biedt gebruikers de meest geavanceerde computing-oplossingen die betere prestaties leveren met een nog hogere energie-efficiëntie. ”

“Rekenkracht eisen van gebruikers blijven toenemen en de nieuwe Xeon E5-2600 v3-productfamilie is ontworpen om een ongelooflijke combinatie van toonaangevende prestaties, ingebouwde functies en kosteneffectiviteit samen te brengen”, zei Eoin McConnell, Xeon E5 familie productlijn directeur, Data Center Group, Intel. “We zijn blij om samen te mogen werken met de server fabrikanten en datacenter services providers zoals Supermicro en Phoenix NAP om de nieuwste technologieën op de markt te brengen.”

De nieuwe Xeon E5-2609 v3, E5-2620 v3, E5-2650 v3 en E5-2670 v3 servers zijn beschikbaar op alle drie van Phoenix NAP wereldwijde locaties. De toevoeging van de nieuwe modellen is een direct gevolg van de toegenomen vraag van klanten en de groeiende behoefte die bedrijven met veen online activiteiten hebben voor zeer efficiënte en high performance servers.

“Met de voortdurende online business veranderingen en evolutie, spelen big data-eisen steeds meer een toonaangevende factor”, zegt William Bell, Vice President van productontwikkeling voor Phoenix NAP. “De toevoeging van deze high-end processors is onze antwoord op de noodzaak om meer en meer gegevens efficiënt te verwerken, uiteindelijk helpt dit bedrijven om eigen klanten beter te dienen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...