PhoenixNAP partnert met ISPConnect

  • Bedrijfsnieuws van
  • phoenixNAP
  • geplaatst op
  • 29 januari 2016 11:29 uur

Phoenix NAP®, de internationale IT-dienstverlener van cloud en migratie-oplossingen, dedicated servers, datacenter, colocatie en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS) – technische oplossingen kondigde vandaag een partnerschap met ISPConnect aan. ISPConnect is de branchevereniging van Internet Service Providers en heeft als belangrijkste doel de belangen van haar leden collectief te behartigen. Dat doet ISPConnect op de punten privacy, veiligheid, imago en opleiding.

“Nederland is en blijft een belangrijk knooppunt voor connectiviteit,” zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “De goede oplossingen die Nederlandse ISP’s en dienstverleners bieden is een essentieel onderdeel van die hoge kwaliteit in de Nederlandse hub. Bovendien speelt een rol de grote betrokkenheid van Nederlandse ISP’s in de samenleving. Voor phoenixNAP als een service provider die oplossingen uit Amsterdam aanbiedt, is het belangrijk dat we samen met lokale organisaties en verenigingen als ISPConnect werken en zorgen voor de belangen van de maatschappij, en van de bedrijven die Nederlandse connectiviteit nodig hebben.”

PhoenixNAP is per 1 januari 2016 als partner betrokken bij ISPConnect

“De betrokkenheid van phoenixNAP bij onze WHD evenement op 14 maart 2016 is een voorbeeld van hoe gehecht het bedrijf is aan de Nederlandse internetgemeenschap,” aldus Simon Besteman directeur van ISPConnect. “Voor ons, is het event tijdens de WHD het eerste in een reeks van coöperatieve evenementen die we van plan zijn om samen met phoenixNAP te organiseren, en we waarderen de steun die zij hebben getoond aan onze vereniging, regio en de markt.”

“Vaak gezien als de digitale toegangspoort voor Europa is Nederland een belangrijke strategische en operationele locatie voor phoenixNAP en vele anderen bedrijven,” zegt Martin Wielomski, business development manager EMEA voor phoenixNAP. “Partnerschap met ISPConnect helpt ons nauw verbonden te blijven met de behoeften van deze regio en verleent een weg om te pleiten voor de branche wanneer dat nodig is.”

PhoenixNAP is een toonaangevende dienstverlener in het VMware vCloud ™ Air Network Program. PhoenixNAP is ook een PCI DSS gecertificeerd Service Provider met een type 1 en type 2 SOC audited flagship datacenter faciliteit

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...