Polycom introduceert nieuwe samenwerkingsinfrastructuur-software met Cloud Burst Service: Polycom RealPresence Clariti

Hybride-cloudcapaciteit – de eerste samenwerkingsinfrastructuur-software met de mogelijkheid terug te vallen op een cloudservice voor geplande en onverwachte pieken in capaciteitsvraag

  • Bedrijfsnieuws van
  • Polycom
  • geplaatst op
  • 15 januari 2016 15:50 uur

Het Nieuwe Werken – mobiel en op afstand – in combinatie met de behoefte aan naadloze verbinding en samenwerking vergroot de vraag naar efficiënte organisatorische netwerken: on-premise, in hybride omgevingen en in de cloud. Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) zet zijn succesvolle levering van toekomstbestendige samenwerkingsoplossingen voort en introduceert de eerste softwareoplossing die bedrijven van elke omvang voorziet van eenvoudige en krachtige samenwerkingstechnologie, gereed voor de cloud.

De samenwerkingsinfrastructuur-software Polycom® RealPresence ClaritiTM ondersteunt een selectie van samenwerkingsecosystemen en voorziet in een licentiemodel met zowel een abonnementsvorm als een permanent licentie. Klanten hebben meerdere mogelijkheden voor inzet van de RealPresence Clariti-oplossing, inclusief on-premise, via hybride of gehoste IaaS-aanbiedingen van partners, of direct in hun eigen cloudnetwerk. Dankzij snelle en efficiënte inzet, door een eenvoudig prijsmodel per gebruiker, is de RealPresence Clariti-oplossing geschikt voor grote en kleine organisaties. Bovendien opent het de deur naar snellere en flexibelere inzet. De RealPresence Clariti-oplossing biedt ook mogelijkheden voor Polycom® RealConnect™, waardoor Skype for Business-gebruikers naadloos verbinding maken met gebruikers van andere platformen.

“De mogelijkheden voor visuele samenwerking zijn eindeloos”, zegt Ashan Willy, Senior Vice-President Product Management & Worldwide Systems Engineering van Polycom. “Daardoor hebben werknemers hoge verwachtingen en willen zij overal, op elk tijdstip en met elk device verbonden zijn. De RealPresence Clariti-oplossing biedt eenvoudige, gebruiksvriendelijke samenwerkingssoftware die cloudschaalvoordelen, opties voor inzet van de cloud en hybride-cloudmogelijkheden biedt voor Polycom’s infrastructuuraanbod.”

RealPresence Clariti is de eerste samenwerkingsinfrastructuur-softwareoplossing met hybride-cloudbursting – een IaaS-oplossing – als optionele clouddienst voor een naadloze verbinding tijdens pieken in videosamenwerking. Mochten bestaande netwerkbronnen niet meer voldoen aan de behoeften, dan kan samenwerking naadloos en automatisch verplaatst worden naar beveiligde Polycom-cloudbronnen, zonder de meeting te hoeven onderbreken.

Polycom breidt tevens zijn support voor ontwikkelaars verder uit met de nieuwe Polycom Sandbox. Deze virtuele omgeving biedt toegang tot Polycoms uitgebreide selectie van API’s en Software Development Kits (SDK’s), zodat partners, onafhankelijke softwareleveranciers en klanten applicaties kunnen bouwen en visuele samenwerking direct kunnen integreren in hun werkzaamheden. Polycom biedt een volledige set van supporttools inclusief een communitygebaseerde bron, ontworpen om de open uitwisseling van informatie mogelijk te maken.

De Polycom® RealAccessTM-dienst – die praktische inzichten levert voor succesvollere zakelijke resultaten – biedt details over ROI en geeft IT-beheerders waardevolle analytische informatie over hoe werknemers de RealPresence Clariti-oplossing gebruiken. Polycom breidt het RealAccess-service delivery-platform uit naar het gehele RealPresence-cloudplatform om organisaties te voorzien van diagnostische inzichten en data om hun samenwerkingsoplossing effectiever te beheren.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...