Previder introduceert Entry IaaS

Laagdrempelig pay-per-use instapmodel voor Previder IaaS

  • Bedrijfsnieuws van
  • Previder
  • geplaatst op
  • 3 november 2016 09:48 uur

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, introduceert Entry IaaS, een nieuwe variant in het bestaande IaaS-aanbod. Vanaf nog geen € 0,02 per uur kan een virtuele server worden gebruikt op het Previder cloud-platform, dat wordt gehost in de Nederlandse datacenters van Previder.

De laatste jaren is de vraag naar IaaS-diensten in Nederland flink toegenomen. Previder bood met zijn eigen IaaS-platform al drie verschillende varianten aan voor bedrijven: Express, Performance en Premium, allemaal voorzien van een SLA, SSD-storage en high availability. Softwarebedrijven als Sqills, Heutink ICT en Mobidot gebruiken Previder IaaS inmiddels voor het hosten van hun bedrijfskritische applicaties.

Entry IaaS wordt nu aan het aanbod toegevoegd om bedrijven en ontwikkelaars laagdrempelig toegang te bieden tot een volwaardig IaaS-platform. Entry IaaS wordt geleverd vanaf nog geen € 0,02 per uur en is verkrijgbaar in vier configuraties.

Eric Vredeveldt, directeur van Previder: “Er blijkt in de markt veel behoefte te zijn aan een betaalbare IaaS-omgeving voor ontwikkel- en testdoeleinden. Met Entry IaaS spelen we daar op in door geïnteresseerden voor een aantrekkelijk bedrag toegang te geven tot ons IaaS-platform. Wij zien veel interesse onder ontwikkelaars.”

Previder IaaS
Het high-end Infrastructure-as-a-Service platform van Previder is gebaseerd op servers van Dell , NetApp-storage en VMware voor virtualisatie. Het platform draait in de twee geografisch gescheiden datacenters van Previder in Nederland. Previder IaaS is ontworpen voor het hosten van bedrijfskritische applicaties, wat mede mogelijk wordt gemaakt door de enterprise-class SSD storage-omgeving. De dienstverlening wordt gegarandeerd middels een uitgebreide SLA. Virtuele servers kunnen aangemaakt en beheerd worden via de Previder Portal, waar regelmatig nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd worden. Gebruikers van Previder Entry IaaS krijgen toegang tot de volledige functionaliteit van het Previder IaaS-platform.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Roestvorming bij Interconnect toont aan dat koelen met buitenlucht niet zonder risico is
Marcel Stegeman: Equinix Zwolle idem dito. Zelfs nadat een onafhankelijk stof onderzoek was gedaan en er overduidelij...

Roestvorming bij Interconnect toont aan dat koelen met buitenlucht niet zonder risico is
Pascal: Dan moet je eens bij Colocenter in Zoetermeer kijken. Niet alleen de servers vertonen enorme roest (...

Test Marketingfacts toont opmerkelijke verschillen in performance webhosting
Stefan: Arnout had je niet beter laadtijd van Wordpress over kunnen nemen in het artikel, dit is veel meer g...

Let’s Encrypt websites kwetsbaarder voor malware?
Mapsi: Dat je niet aan bronvermelding doet, als auteur, snap ik - maar als lezer mag ik het vast wel: http...