Rackspace heeft wereldwijd meer dan 300 AWS-certificeringen

Fanatical Support for AWS biedt Managed AWS-expertise op maat

  • Bedrijfsnieuws van
  • Rackspace
  • geplaatst op
  • 13 juli 2016 13:16 uur

Rackspace maakt bekend dat de architecten en ontwikkelaars van het ‘Fanatical Support for Amazon Web Services’-team (AWS) wereldwijd al meer dan 300 AWS-Professional en Associate-certificeringen op hun conto hebben. Die expertise vormt de opmaat voor de status van Rackspace als erkend AWS Managed Service Provider en AWS DevOps Competency-partner binnen het Amazon Partner Netwerk.

AWS-specialisten kostbaar

Veel ondernemingen willen gebruikmaken van de kracht van AWS. Alleen ontbreekt het hen aan een gecertificeerd expert, die omgevingen en workloads die draaien op AWS kan ontwerpen, implementeren, beheren en optimaliseren. Het vinden, inhuren en vasthouden van een technisch expert die wél in het bezit is van de AWS-certificaten kan tijdrovend en kostbaar zijn, terwijl hij slechts uitkomst biedt voor een beperkt aantal gebruikerscases. ‘Fanatical Support for AWS’ biedt ondernemingen die op AWS draaien de diepgang, verscheidenheid en schaalbaarheid geboden die zij nodig hebben.

AWS-certificaten worden behaald door kandidaten tijdens de examens uitgebreid te toetsen op hun begrip van de ‘real world of AWS’. De kennis van Rackspace omvat alle disciplines, zoals DevOps Engineer, SysOps Administrator, Developer en Solution Architect. ‘Fanatical Support for AWS’ heeft een wereldwijde dekking. 40 procent van zijn gecertificeerde specialisten werkt in in Amerika, 35 procent in Europa en 25 procent in Azië en Oceanië. Met deze mondiale aanwezigheid én al die erkende vaardigheden – over de volle breedte – kunnen medewerkers van Rackspace ‘managed services’ leveren die bijdragen aan hoegenaamd iedere AWS-gebruikerscase.

“Klanten komen naar Rackspace voor Fanatical Support. Hen ondersteunen met louter AWS-gecertificeerde technologen is bij ons de standaard”, vertelt Chris Cochran, senior vice president en general manager AWS bij Rackspace. “Om aan de klantvraag tegemoet te komen hebben we binnen Rackspace, sinds de lancering van deze dienst in 2015, het aantal AWS-certificeringen meer dan verdubbeld.”

Naast expertise op maat profiteren de klanten van ‘Fanatical Support for AWS’ ook van Rackspace’ diepgaande kennis over aanvullende DevOps-technologieën, waaronder Docker, Chef, Ansible en SaltStack.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...