RES benoemt nieuwe VP of Strategic Alliances om het partnerecosysteem uit te breiden

Tripp Purvis voegt zich bij RES om groei en innovatie voor klanten te versnellen

  • Bedrijfsnieuws van
  • RES Software
  • geplaatst op
  • 30 december 2015 11:20 uur

RES Software, de koploper in technologie voor digitale werkomgevingen die IT-afdelingen in staat stelt om een veilige, geautomatiseerde en gebruiksvriendelijke werkervaring te bieden, kondigt aan dat het Tripp Purvis, veteraan in de software-industrie, aanstelt als Vice President of Strategic Alliances. Hij zal zich focussen op het uitbreiden van strategische partnerschappen binnen het partnerecosysteem.

“Het ontwikkelen van partnerschappen met vooroplopende aanbieders van oplossingen is essentieel voor onze groeistrategie, maar ook van belang om innovatieve en begrijpelijke oplossingen aan onze klanten te kunnen blijven aanbieden,” zegt Al Monserrat, Chief Executive Officer bij RES. “Met de toevoeging van Tripp aan ons team ronden we een jaar voor RES af, waarin we ook op andere sleutelposities leiders aanstelden, onze RES ONE Suite lanceerden en ontelbaar veel klanten erbij kregen en prijzen kregen uitgereikt. Tripp heeft bewezen ervaring in het aanzwengelen van de ontwikkeling van zowel opkomende bedrijven als bedrijven uit de Fortune 500. Ik ben ervan overtuigd dat we, onder zijn leiding, nieuwe partnerschappen zullen smeden, onze positie in de markt zullen verstevigen en onze wereldwijde groei zullen versnellen.”

Gedurende zijn lange carrière, die meer dan 20 jaar omvat, speelde Purvis een belangrijke rol bij het verbeteren van de prestaties en het opwaarderen van bedrijven als IBM, Citrix en Cisco Systems. Hij zal direct onder Monserrat werken, en zijn expertise en ervaring inzetten om de regionale Strategic Alliance-teams over de hele wereld op één lijn te brengen.

“Het is een spannende tijd om bij RES aan de slag te gaan. Met een model waarin partners op de eerste plaats komen, bereikt RES recordgroei in opkomende markten en blijft het investeren in nieuwe oplossingen en nieuwe ervaringen waar de klanten blij van worden,” zegt Purvis. “Ik kijk ernaar uit om RES’ voortgang nog verder te helpen door een wereldwijde focus te leggen op het verbreden van ons bestand van strategische partners en om winstgevendheid en kansen voor dit belangrijke partnerecosysteem te doen laten groeien.”

RES maakt de digitale werkomgeving klaar voor de meest flexibele werknemers. Door verbeterde technologie wordt het personeel aangespoord tot het bieden van een optimale klantervaring en wordt tegemoet gekomen aan strategische businessdoelen, terwijl intellectueel eigendom en data veiliger zijn.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...