RetailDetail brengt Joomla nieuwsportaal onder bij Unitt

Unitt versterkt opnieuw positie in managed e-commercehosting

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unitt
  • geplaatst op
  • 17 september 2014 13:00 uur

RetailDetail, dé referentie voor retailers in België, kiest voor Unitt voor het hosten van haar nieuwsportaal in Joomla. Het betreft een private Cloudomgeving met Microsoft SQL en dedicated firewall clusters. Unitt heeft een jarenlange expertise in het hosten van Internet- en e-commerceplatformen.

RetailDetail is een Belgisch Retail nieuws plaform dat zich volledig focust op de Retail wereld. Zowel via het webplatform, de nieuwbrief als via de fysieke magazines brengen ze altijd up-to-date nieuws. RetailDetail is ook actief in Nederland.

“Als drukbezochte nieuwsportaal hadden we nood aan een nieuwe oplossing. Wij sturen frequent mailings naar onze leden die dan voor pieken zorgen op onze website. Op onze vorige hostingomgeving ervaarden we daardoor sterke performantieproblemen. Een vlotte website is net van cruciaal belang voor ons” zegt Jorg Snoeck, Oprichter van RetailDetail.

Unitt blonk uit in het voortraject

Tijdens de marktbevraging voor een nieuwe hostingpartner viel Unitt al op in het voortraject. “Voor ons was het belangrijk dat de infrastructuur werd afgestemd op onze technologie. Na meerdere gesprekken, waaronder enkele met onze webdevelopers, hebben we samen gekozen voor een Joomla en Microsoft SQL opstelling in combinatie met Veeam en Data Protection Manager (DPM)” vervolgt Jorg Snoeck.

David Temmerman, Sales Director van Unitt: “De retailsector is voor ons één van onze belangrijkste doelgroepen. We beschikken reeds over heel wat referenties in de retailsector en zijn dan ook blij om RetailDetail aan ons portfolio toe te voegen.”

“Ondertussen is de migratie achter de rug en draaien we al enkele weken op de infrastructuur van Unitt. We merken een sterke toename in de performantie van onze website wat onze bezoekers zeker ten goede komt”, besluit Jorg Snoeck.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?