Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor malware-oplossing van RedSocks

Bedreigingen van binnenuit in een vroegtijdig stadium ontdekken en passende maatregelen nemen met malware-appliance van Nederlandse bodem

  • Bedrijfsnieuws van
  • RedSocks
  • geplaatst op
  • 2 juni 2015 14:06 uur

De Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor RedSocks, IT security bedrijf gespecialiseerd in malwaredetectie, voor het bieden van bescherming tegen cyberdreigingen van binnenuit. De investering in deze security oplossing is onderdeel van de gefaseerde samenvoeging van de IT-infrastructuren van het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis en het Schiedamse Vlietland Ziekenhuis. De nieuw ontstane ziekenhuisorganisatie zet bij het realiseren van de nieuwe infrastructuur in op ‘security-by-design’.

Het doel van de ‘security-by-design’ visie van de Sint Franciscus Vlietland Groep is om bij het ontwerp van de infrastructuur al rekening te houden met de algehele beveiligingsniveaus van de twee zorglocaties. De locaties hebben na de samenvoeging een gezamenlijk netwerk. Bij het in kaart brengen van de beveiligingsbehoeften, is rekening gehouden met de mogelijke dreigingen van kwaadaardige software die zich binnen het bedrijfsnetwerk bevindt. De Sint Franciscus Vlietland Groep was specifiek op zoek naar een nieuwe manier voor het detecteren van bedreigingen.

Bij de uitgebreide evaluatie van leveranciers, had de ICT-afdeling van de Sint Franciscus Vlietland Groep een aantal specifieke eisen. De nieuwe security oplossing moet bescherming bieden van binnenuit, in staat zijn in een vroegtijdig stadium een bedreiging te ontdekken, terwijl de beheerlast beperkt blijft en de organisatie moet zelf snel kunnen acteren na detectie van een bedreiging. RedSocks voldoet aan deze eisen, is NFI-gecertificeerd en biedt daarnaast aanvullende diensten om te ondersteunen bij netwerkbeheer en de inrichting van de security-omgeving.

“De samenvoeging van de twee ziekenhuizen was voor ons de aanleiding om te kijken hoe we onze security naar een hoger niveau kunnen brengen. We hadden behoefte aan een malwaredetectie oplossing die eenvoudig in gebruik is zodat we minder tijd kwijt zijn aan het beheer van het systeem. Ook is het voor ons van belang dat het systeem zinvolle meldingen geeft over zaken die onze aandacht daadwerkelijk nodig hebben. RedSocks is een betrouwbare Nederlandse partij die aan onze eisen voldoet en we zijn uitermate tevreden met de prestaties en detectiesnelheid van de RedSocks malware threat defender,” zegt Peter de Boer, afdelingsmanager ICT Beheer bij de Sint Franciscus Vlietland Groep.

Alexander Zwiep, Sales Manager: “We zijn er trots op dat de Sint Franciscus Vlietland Groep ons heeft geselecteerd als hun nieuwe security partner voor het beveiligen van hun netwerk. Binnen dit project hebben we met onze kennis en expertise een waardevolle bijdrage geleverd aan de ‘security by design’-visie van de organisatie die ze in de komende jaren verder zullen vormgeven. We zijn als jong Nederlands security bedrijf en innovatieve speler op de markt, erg verheugd met het vertrouwen dat deze klant in ons heeft. “

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...