StartReady breidt team uit met ervaren delivery engineer

  • Bedrijfsnieuws van
  • StartReady
  • geplaatst op
  • 8 december 2015 12:05 uur

Skype for Business-specialist StartReady breidt haar team uit met de aanstelling van Bram Heyer. Heyer gaat als engineer het Delivery-team ondersteunen dat gevestigd is in Groningen. Vanaf deze locatie verzorgt het bedrijf technische ondersteuning bij de implementatie en het gebruik van Skype for Business aan al haar klanten. StartReady bouwt met de aanstelling verder aan de optimalisatie van de dienstverlening aan klanten en kan zo aan de grote vraag naar UC-oplossingen blijven voldoen.

Na zijn opleiding Technische Informatica is Heyer (1979) vijftien jaar werkzaam geweest bij automatiseerder HTX. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan in verschillende functies en bij verschillende klanten. Na een periode als engineer van automatiseringsoplossingen in het MKB-segment is Heyer gedetacheerd geweest bij verschillende klanten. In 2008 keerde hij terug op het HTX-kantoor op de nieuw opgezette afdeling Remote Services. Heyer hield zich hier in zijn rol als technisch consultant bezig met adviesvragen en het beheer van grote projecten. Als delivery engineer gaat Heyer bij StartReady implementatieprojecten begeleiden.

Het inrichten van Skype for Business-omgevingen is nieuw voor Heyer. “Ik heb me altijd al graag beziggehouden met de netwerkkant van klantomgevingen. Het inrichten van de Skype for Business-servers is een mooie uitdaging die daarmee in lijn is. Maar naast het technische gedeelte vind ik klantcontact ook een belangrijk aspect van technische dienstverlening: samen met de klant kunnen we de omgeving zo neerzetten dat Skype for Business helemaal aan de eisen van de organisatie voldoet en een bedrijf optimaal van alle voordelen kan profiteren. Daar doe je het voor.” Heyer heeft zin om aan de slag te gaan voor de UC-specialist. “StartReady heeft zich een organisatie van persoonlijk contact en korte lijnen getoond. Die persoonlijke aanpak in een groeimarkt, dat past bij mij.”

Lucas Wensing, CEO van StartReady, over de aanstelling van Heyer: “Universal Communications is niet langer een belofte, maar de praktijk. We zien dan ook dat de vraag naar Skype for Business blijft toenemen. Het hebben van een technische afdeling van topniveau is een voorwaarde voor een UC-specialist en daarom zijn we altijd op zoek naar talentvolle engineers. Met de aanstelling van Bram, een ervaren kracht, kunnen wij inspelen op de behoefte van klanten en hebben we extra slagkracht om de groeipotentie van UC waar te maken.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?