Tintri behaalt status van Gold Level Partner binnen het Oracle PartnerNetwork

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tintri
  • (PR-bureau:
  • Touchdown PR)
  • geplaatst op
  • 20 april 2015 10:03 uur

Tintri maakt bekend dat het de status van Gold Level Partner heeft behaald binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN). Dit is een blijk van erkenning voor de toewijding van Tintri aan het toepassen van Oracle-kennis op de implementatie van applicatiebewuste ICT-opslag en de ontwikkeling van unieke oplossingen voor de problemen van gezamenlijke klanten. Tintri maakt de prestaties van applicaties voorspelbaar en vereenvoudigt het opslagbeheer. Klanten als AMD, InfoCert, en Mitsubishi profiteren reeds van deze meerwaarde.

Tintri biedt ondersteuning voor diverse Oracle Database-edities, waaronder Oracle Database 12c en de Oracle E-Business Suite. Zijn oplossing maakt een einde aan de noodzaak om overdadig veel opslagcapaciteit in te richten om de prestaties op lange termijn te waarborgen. Bedrijven kunnen zo hun kapitaalinvesteringen en operationele kosten fors terugdringen.

Bedrijven kunnen met de oplossing van Tintri terabytes tot petabytes aan applicatiedata beheren voor honderdduizenden virtuele machines in productieomgevingen, of het nu gaat om een interne, externe of cloud-omgeving. Klanten kunnen hun Oracle-databases en applicaties te laten draaien op alle belangrijke hypervisors, ondersteund door gegevensbeheer, bescherming, automatisering en analyse op VM-niveau.

“We zijn verheugd over onze opgevoerde samenwerking met Oracle”, aldus Andy Lee, executive vice president Alliances bij Tintri. “Veel van onze zakelijke klanten maken voor hun bedrijfsapplicaties gebruik van Oracle-databases. Onze nieuwe partnerstatus stelt hen in staat om te profiteren van extra productondersteuning en kennis te maken met best practices.”

In zijn nieuwe hoedanigheid als Gold Level Partner kan Tintri specialisaties ontwikkelen om nieuwe omzetkansen te benutten, zijn expertise te verbreden, de klantenloyaliteit te vergroten en zich van de concurrentie te onderscheiden. Gold Level Partners zijn gemachtigd tot de wederverkoop van alle Oracle Technology-producten en kunnen zich aanmelden als reseller van Oracle Applications en Industry Solutions. Ze profiteren verder van toegang tot accountmanagers van Oracle, My Oracle Support-updates voor alle producten, korting op trainingen, gratis trainingvouchers, lagere tarieven voor Oracle-licenties voor intern gebruik, korting op voorschotten, speciale klantenondersteuning en meer.

Meer informatie over de voordelen die verbonden zijn aan de status van Gold Level Partner is te vinden op http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm

Download de ‘Tintri VMstore with VMware® vSphere and Oracle Database Best Practice Guide’ via http://info.tintri.com/Oracle-Best-Practices-whitepaper.html?utm_campaign=Website&utm_medium=Web&utm_source=Website_Resources

Lees het rapport van IDC en kom te weten hoe Tintri het datacenter van AMD heeft getransformeerd: http://info.tintri.com/IDC-AMD-case-study.html?utm_campaign=PR&utm_medium=PressRelease&utm_source=OraclePressRelease

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?