Totaalleverancier Voiceworks ondersteunt partners beter met nieuwe website

  • Bedrijfsnieuws van
  • Voiceworks
  • geplaatst op
  • 2 april 2014 12:31 uur

Voiceworks, leverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, lanceert vandaag zijn nieuwe website. De totaalleverancier heeft zijn dienstenportfolio uitgebreid en dit komt in de overzichtelijke nieuwe website naar voren. In Nederland heeft het snelgroeiende bedrijf met zijn eigen ontwikkelde technologie een challenger positie in de markt en een dekkend partnerkanaal.

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: ‘Als een snelgroeiend en innovatief bedrijf blijven wij ons doorontwikkelen qua visie, strategie en nieuwe diensten. Bij de uitbreiding van onze diensten en focus op het partnerkanaal hoort ook een overzichtelijke website met een heldere uitstraling.’

Als totaalleverancier van real-time communicatiediensten, regisseert Voiceworks vanuit de cloud alle communicatiestromen voor en tussen bedrijven en gebruikers. Nijhuis: ‘Met onze real-time communicatiediensten helpen wij samenwerking in de breedste zin te verbeteren. Wij maken iedereen bereikbaar vanuit de browser.’ Voiceworks heeft communicatie en bereikbaarheid hoog in het vaandel. Het is dan ook niet meer dan logisch dat dit in de eigen organisatie ook op orde is. Nijhuis: ‘In het kader van practice what you preach verbeteren we met onze nieuwe website de samenwerking met het partnerkanaal en betrekken we ook andere geïnteresseerden.’

De totaalaanbieder heeft zijn visie in de nieuwe website door vertaald. De overzichtelijke website biedt gerichte up-to-date informatie over de brede dienstverlening en klantgerichte ondersteuning, is aangescherpt in woord en beeld en vergemakkelijkt de interactie met klanten en relaties wereldwijd. Voiceworks wil namelijk niet alleen zijn positie in de Nederlandse markt versterken, maar ook zijn zichtbaarheid in andere landen verhogen.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...