Trend Micro integreert Deep Security met Microsoft Azure

  • Bedrijfsnieuws van
  • Trend Micro
  • geplaatst op
  • 3 december 2015 14:20 uur

Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, kondigt de integratie aan van Trend Micro Deep Security in Microsoft Azure Security Center. Klanten hebben hiermee één overzicht met alle Azure-abonnementen, live workload monitoring-mogelijkheden en suggesties voor herstelstappen bij security-issues. Microsoft Corp. beveelt Trend Micro Deep Security aan voor de aanpak van kwetsbaarheden. Klanten kunnen de software nu direct implementeren vanuit de Microsoft Azure Marketplace.

“Azure-klanten zoeken eenvoudig te beheren beveiligingsoplossingen die hun workloads beschermen tegen malware en netwerkaanvallen en daarnaast zorgen voor compliancy”, zegt Steven Heyde, Regional Director Benelux bij Trend Micro. “Met het Azure Security Center wordt de implementatie en het gebruik van de nummer 1, schaalbare server security-oplossing Deep Security voor virtuele en cloud-omgevingen nog eenvoudiger, zonder afbreuk te doen aan prestaties of efficiëntie. Onze oplossing automatiseert tevens de provisioning van workload-aware security voor snelle beveiliging van virtuele machines tegen softwarekwetsbaarheden zoals Shellshock en Heartbleed.”

Trend Micro Deep Security is de meest complete beveiligingsoplossing voor Azure en helpt klanten te voldoen aan gedeelde security-verantwoordelijkheden. Gebruikers profiteren van real-time malware-detectie en -verwijdering en bescherming tegen bekende en onbekende kwetsbaarheden, zoals zero-day attacks. Daarnaast biedt de oplossing detectie en alerts voor verdachte en kwaadaardige activiteiten, waaronder integrity monitoring voor compliancy met regelgeving zoals PCI DSS 3.1 en HIPAA.

“Het concept van gedeelde verantwoordelijkheid in de cloud vereist dat alle klanten security tot een prioriteit maken. Echter door het dynamische karakter van de omgeving is een traditionele datacenteraanpak niet toereikend”, zegt Nicole Herskowitz, Senior Director of Product Marketing, Microsoft Azure. “Met de dynamische mogelijkheden van Trend Micro Deep Security, geïntegreerd in het Azure Security Center, zijn klanten in staat eenvoudig security- en configuratieproblemen te identificeren en actie hierop te ondernemen.”

Microsoft Azure Security Center is in bèta-vorm beschikbaar voor alle Azure-klanten. Commerciële beschikbaarheid wordt verwacht in 2016.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...