True verhuist naar ‘werkomgeving van de toekomst’

Nieuw pand volledig gericht op kennisdeling en co-creatie voor IT-expertise

  • Bedrijfsnieuws van
  • True
  • geplaatst op
  • 24 februari 2015 14:02 uur

Managed hostingprovider True verhuist op 1 maart aanstaande naar het voormalige G-Star-pand op de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost. Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen pand – dat op duurzame wijze is gerenoveerd – biedt voldoende ruimte voor de groei-ambities van True. Het kantoor is met 120 flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept waarin ontmoeting en interactie centraal staan. Met deze stap wordt de capaciteit om kennissessies te hosten flink vergroot. Werkplekoplossingen uit de cloud worden integraal aangeboden door de intensievere samenwerking met zusterorganisatie Multrix, die, samen met digitaal bureau voor brancheverenigingen S2B, ook het kantoor aan de Keienbergweg 100 betrekt. Alle drie de organisaties zijn onderdeel van Broad Horizon.

Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden aangevuld met inspiratie- en concentratieplekken. Alle faciliteiten voor integratie van verschillende IT-expertises, co-creatie en het delen van kennis en ontwikkelen van state-of-the-art technologie zijn aanwezig. De officiële opening van het pand vindt later dit voorjaar plaats.

Ecosysteem tech-scene

Doel is om binnen het kantoorpand een ecosysteem te creëren dat ervoor zorgt dat alle inzittenden, bezoekers en partners elkaar versterken en kennis delen. Een voorbeeld daarvan is het organiseren van meet-ups die in het teken staan van de laatste technologische ontwikkelingen. True is altijd al actief geweest in het bij elkaar brengen van specialisten die een aandeel leveren binnen de opensource community, bijvoorbeeld door het hosten van PHP-, Magento-, of MySQL-meet-ups. Deze meet-ups hebben een flinke vlucht genomen. Het nieuwe pand heeft de capaciteit om honderden bezoekers te laten participeren in deze kennissessies.

Naast het organiseren van meet-ups krijgen partners de mogelijkheid om demo’s van diensten in het pand te tonen. Deze omgeving gaat fungeren als digitale kennis-hub waar specialisten hun kennis inzetten en ook delen en co-creëren met klanten en partners van de drie inzittende bedrijven. Jan-Paul van Burgsteden, CEO van True: “Dit is een zichzelf aanzwengelend vliegwiel waarbij kwaliteit van dienstverlening leidt tot tevreden klanten, wat leidt tot nog grotere technische uitdagingen, wat leidt tot nog slimmere specialisten, wat op zijn beurt weer leidt tot de verhoging van de kwaliteit. En zo is de cirkel rond. Groei is geen doelstelling an sich, het is de bijkomstigheid van het leveren van kwaliteit. Wij faciliteren die kwaliteit, de rest volgt.”

Combinatie met business-applicaties en werkplekken uit de cloud

Doordat Multrix en True in hetzelfde pand worden gehuisvest en nog intensiever gaan samenwerken, kan True zijn relaties ook helpen met het hosten van business-applicaties en online werkplekken vanuit de cloud. Veel bedrijven, organisaties en verenigingen maken de aankomende jaren een digitale transformatie door, gedreven door de versnelling van technologische innovaties. Het lange termijn succes van deze organisaties wordt bepaald door de snelheid waarmee organisaties digitale technologieën weten in te zetten in hun kernprocessen. Door het samenbrengen van verschillende IT-expertises in één pand kunnen organisaties die gewenste snelheid en geïntegreerde en complete IT-dienstverlening worden geboden.

Jan-Paul van Burgsteden: “We willen de juiste middelen kunnen blijven inzetten als oplossing voor de vraagstukken waar onze opdrachtgevers in dit tijdperk mee spelen. De oplossing daarvoor is in toenemende mate een integratie aan steeds meer verschillende technologieën. Om die mix geïntegreerd te kunnen aanbieden moet je wel diepgaande kennis hebben van beide werelden. Die komen nu ook letterlijk samen in dit pand.”

Nieuw adres

True, Multrix en S2B behouden hun eigen identiteit en blijven ieder hun hoogwaardige diensten autonoom aanbieden. True verhuist als eerste op 1 maart, S2B volgt op 9 maart en Multrix later dit voorjaar.

Bezoekadres:
Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam Zuidoost

Postadres:
Postbus 51050
1007 EB Amsterdam

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...