Unisys doet beroep op X-IO Technologies voor ‘Software Defined Ready Hybrid IT’-initiatief


X-IO Technologies, de innovator in ICT-opslag, maakt vandaag bekend dat Unisys Nederland een officiële eXcellence-partner is geworden. Klanten van Unisys krijgen daarmee directe toegang tot de ‘Intelligent Storage Element’-technologie van X-IO, waaronder de recent geïntroduceerde All Flash Arrays uit de ISE 800-reeks.

Unisys is de samenwerking met X-IO aangegaan in het kader van zijn ‘Software Defined Ready Hybrid IT’-initiatief. Dankzij zijn nieuwe partnerstatus kan Unisys voorzien in de behoeften van klanten aan kostenefficiënte en krachtig presterende storage-oplossingen voor hun datacenter- en cloud-initiatieven. De samenwerking is aanvankelijk gericht op de Nederlandse markt, maar zal de komende maanden naar verwachting worden uitgebreid naar andere Noord-Europese landen.

Guido C. de Nobel, manager Infrastructure Services bij Unisys Nederland: “Unisys ziet een toenemende belangstelling van klanten in softwaregedefinieerde ICT. Hierbij worden de hardware en software van elkaar gescheiden, zodat een werkelijk flexibele en aanpasbare infrastructuur ontstaat. X-IO doet waar het goed in is, namelijk het bieden van betrouwbaarheid, prestatievermogen en schaalbaarheid tegen een aantrekkelijke prijs. Verder ben ik zeer te spreken over de ‘Zero Touch-aanpak’ van X-IO: ICT-opslag die geen tussenkomst van beheerders vereist.”

Zahid Anwar, business development manager voor Noord-Europa bij X-IO: “Het doet ons een genoegen dat Unisys ervoor heeft gekozen om onze oplossingen in zijn aanbod op te nemen. Het bedrijf staat bekend om zijn vermogen om slimme oplossingen te ontwikkelen op basis van zorgvuldig geselecteerde zakelijke technologie. Trends als zakelijke mobiliteit, IoT en Big Data vragen om optimale niveaus van beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Opslagtechnologie zal daarbij een steeds centralere rol gaan spelen. Unisys heeft oog voor deze trend en koos voor X-IO na een uitgebreide evaluatie van onze oplossing.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...