Unisys spreekt over veiligheid tijdens Overheid 360

  • Bedrijfsnieuws van
  • Unisys
  • geplaatst op
  • 16 april 2015 10:20 uur

Unisys is 22 en 23 april aanwezig op Overheid 360°, de beurs die voorheen bekendstond als “Overheid & ICT”. Jim Vlaming, Client Executive en Thought Leader Security bij Unisys, geeft op beide beursdagen een presentatie over hedendaagse beveiligingsvraagstukken, waarbij de focus ligt op een betere bescherming tegen lagere kosten en speciale aandacht wordt gegeven aan Security Information en Event Management (SIEM).

Overheid 360° beurs
In de huidige informatiemaatschappij is informatie een groot goed geworden. Echter, met welke informatie nemen overheden de juiste beslissing? Welke informatie biedt daadkracht? Hoe beveilig je privacygevoelige informatie afdoende? De overheid heeft hier een belangrijke taak en met de steeds verder terugtrekkende rijksoverheid, ligt hier een belangrijke verantwoordelijkheid voor de lokale overheden. De Overheid 360° beurs is bedoeld om overheidsprofessionals te helpen met het vinden van oplossingen en het opdoen van ideeën voor de (informatie)vraagstukken uit hun dagelijkse werk.

De holistische beveiligingsstrategie van Unisys
Unisys werkt met ’s werelds grootste bedrijven en overheidsinstanties aan het veiligstellen en optimaal draaiend houden van bedrijfskritische processen. Jim Vlaming van Unisys neemt de beursbezoekers tijdens zijn presentaties mee in een ogenschijnlijk simpele benadering van security-vraagstukken, die leidt tot een betere bescherming tegen lagere kosten. “Overheden, en met name lokale overheden, kampen met krimpende budgetten en groeiende verantwoordelijkheden,” stelt Vlaming. “De aard van de informatie waar men mee werkt is vaak privacygevoelig en dient met deze beperkte middelen toch afdoende beschermd te worden. Security Information en Event Management kan dan uitkomst bieden, mits het op de juiste manier wordt geïmplementeerd.” Vlaming zal een holistische aanpak van hedendaagse en toekomstige bedreigingen op basis van SIEM presenteren en hij zal stilstaan bij overheidsspecifieke privacyvraagstukken.

De Overheid 360° beurs vindt op 22 en 23 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Jim Vlaming spreekt in Theater 5 sessie (145) 12.40 – 13.10 op 22 April en 10.40 – 11.10 op 23 April. De titel van zijn presentatie is ‘Help, indringers zijn “binnen”! Traditionele beveiliging is dood. Wat nu?’. U kunt zich via deze link kosteloos inschrijven.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...