@Valley zet in op voorspellend beheer met Gensys van SPS

ICT-dienstverlener met ondersteuning van Gensys ISAE 3402-gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • @Valley
  • geplaatst op
  • 25 februari 2016 11:39 uur

@Valley, ICT-dienstverlener van de Randstad, kiest voor SPS om het IT-beheer te professionaliseren. De Business en IT Service Management oplossing Gensys van SPS stelt @Valley in staat de overstap te maken van reactief naar proactief en uiteindelijk voorspellend beheer. @Valley kan incidenten nu tijdig opsporen en voorkomen, waardoor klanten geen last meer hebben van verstoringen. Ook is de ICT-dienstverlener mede met de hulp van Gensys per december 2015 ISAE 3402-gecertificeerd. @Valley voldoet hiermee aan de hoge kwaliteitseisen op het gebied van informatiebeveiliging, risicomanagement en interne beheersing van processen.

Naast voordelen voor klanten, biedt Gensys ook voordelen voor IT-beheerders van @Valley. Door voorspellend beheer uit te voeren worden beheertaken namelijk planbaar en de beschikbaarheid van de IT-omgeving geoptimaliseerd. Met Gensys krijgen organisaties immers volledig inzicht in de IT-infrastructuur en -beheerprocessen, waardoor incidenten voorkomen kunnen worden. Continuïteit van bedrijfsprocessen wordt daarmee gegarandeerd.

Robbert Voogdgeert, commercieel directeur van @Valley: “Niet werkende IT is voor velen een doorn in het oog en brengt hoge kosten met zich mee. Samen met SPS maken we de overstap naar voorspellend beheer en ruilen we de achteruitkijkspiegel in voor een glazen bol. Tijdens de periode dat de Proof of Concept draaide, werd al snel duidelijk dat SPS de partij was voor ons om deze omslag te realiseren. We zijn beide pragmatisch ingestelde organisaties met dezelfde werkwijze. Er was een directe klik met de professionals en ook de bedrijfsculturen passen bij elkaar. Een overall goede fit dus. Ik zie ernaar uit de business te blijven verbeteren met Gensys.”

Linda Verweij, COO van SPS: “Met onze kennis en ervaring van zowel het product als van managed services werken we samen met @Valley aan het succes van deze professionaliseringslag. Het klikt tussen @Valley en SPS, dat is al gebleken. Ik verwacht dat de inzet van Gensys en onze samenwerking zullen leiden tot verdere groei van @Valley.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...