Veeam kiest voor Phoenix NAP om Veeam Cloud Connect te ondersteunen

  • Bedrijfsnieuws van
  • phoenixNAP
  • geplaatst op
  • 9 oktober 2014 11:03 uur

Phoenix NAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde vandaag aan dat Veeam® Software, de innovatieve leverancier van Availability for the Modern Data Center™ oplossingen, heeft gekozen voor Phoenix NAP om Veeam Cloud Connect te ondersteunen, een van de vele nieuwe mogelijkheden van Veeam Availability Suite™ v 8, die over het algemeen beschikbaar wordt gesteld later dit kwartaal.

Als launch partner, biedt Phoenix NAP de nieuwe dienst – ook bekend als “Phoenix NAP Cloud Backup for Veeam” – voorafgaande aan de algemene markt release. Op deze wijze kan de wereldwijde IT-dienstverlener Veeam Cloud Connect benutten om klanten een volledig geïntegreerde, veilige en efficiënte manier te bieden om Veeam back-up te verplaatsen naar een off-site repository beheerd door Phoenix NAP. Daarnaast helpt deze dienst klanten te voorkomen van onnodige investeringen en aanschaf van een off-site fysieke infrastructuur.

“Het doel van Veeam is om de Always-On Business™ een realiteit voor de IT te maken, en Veeam Cloud Providers zoals Phoenix NAP spelen een cruciale rol in het behalen van deze doelstelling,” zei Doug Hazelman, vice-president van product strategie bij Veeam. “Phoenix NAP heeft diepgaande relaties met eigen klanten als een betrouwbare adviseur opgebouwd, en met Veeam Cloud Connect, bieden wij een technologisch platform dat voorziet onze gezamenlijke klanten van de hoogste kwaliteit off-site back-up diensten.”

Phoenix NAP Cloud Backup for Veeam is beschikbaar uit elke van Phoenix NAP’s drie wereldwijde locaties – Phoenix in Arizona, Ashburn in Virginia, Amsterdam in Nederland – waardoor klanten een back-up van hun gegevens in de regio die best aan hun behoeften past kunnen plaatsen. In combinatie met self-service online bestelmogelijkheden en snelle implementatie tijden, kan de oplossing worden gerealiseerd in vier uur of minder.

“Veeam heeft een reputatie voor innovatie en Veeam Cloud Connect is een goed voorbeeld van hoe die reputatie wordt toegepast om aan de marktvraag te voldoen,” zei William Bell, vice-president van productontwikkeling voor Phoenix NAP. “In het huidige business klimaat is het noodzakelijk voor bedrijven om een back-up-strategie en diensten gepaard te hebben staan. Door deze nieuwe oplossing en onze samenwerking met Veeam, kunnen onze klanten veilig en snel een back-up van hun bedrijfkritische data op onze off-site cloud-omgevingen plaatsen. We zijn trots om een van Veeam lancering partners te mogen worden en kijken uit naar het aanbieden van deze nieuwe service aan onze klanten. ”

De nieuwe Veeam Beschikbaarheid Suite V8 zal later dit kwartaal algemeen beschikbaar zijn en Phoenix NAP ondersteunt Veeam Cloud Connect vanaf de introductie datum.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...