Vellance nieuwe deelnemer DHPA

  • Bedrijfsnieuws van
  • Vellance BV
  • geplaatst op
  • 25 juli 2014 09:02 uur

Managed hosting provider Vellance is toegetreden tot de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), en is daarmee de 32e deelnemer geworden van de DHPA. De DHPA is een organisatie die als doelstelling heeft de hostingbranche in Nederland te professionaliseren en laat zich daarbij leiden door een viertal kernwaarden: kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en transparantie. Deelnemers moeten zich dan ook onderscheiden op deze vlakken, en deze waarden zowel binnen hun organisatie als naar buiten toe uitdragen. Omdat Vellance deze kernwaarden ook als uitgangspunt heeft is er besloten een toetredingsverzoek in te dienen, welke door de DHPA werd ingewilligd.

“De Nederlandse markt voor hoogwaardige hosting groeit hard. Maar het is voor afnemers niet altijd gemakkelijk om de kwaliteit te herkennen die nodig is voor online toepassingen”, zegt DHPA-directeur Michiel Steltman. “DHPA deelnemers staan borg voor die kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en transparantie en kennen hun verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de Nederlandse online wereld. We zijn daarom selectief ten aanzien van toetreding van nieuwe deelnemers, die uitsluitend mogelijk is voor bedrijven die passen in ons gezamenlijke profiel en die onze kernwaarden delen. Vellance is zo’n professionele hoster. Vellance heeft zich ruimschoots bewezen als een solide partij, die we daarom graag verwelkomen als onze 32e deelnemer!” aldus de DHPA directeur.

Ook Michiel Kreijger, CEO van Vellance, is enthousiast over de toetreding: “Toetreding tot de DHPA betekent voor ons een extra onderschrijving naar buiten toe van onze toewijding aan het hostingvak en de hoge kwalititeitsstandaarden waar de DHPA voor staat. Nederland is wereldwijd gezien één van de koplopers als het gaat om het hostingvak en het onderliggende netwerk. Hoewel mensen het vaak niet zien, mogen we hier absoluut trots op zijn. Wat ons dan ook in het bijzonder aansprak is dat de DHPA zich bezig houdt met een stuk awareness en successen boekt om het hostingvak op de politieke agenda te krijgen. En dat werd hoog tijd: de belangen zijn, zonder overdrijven, van gigantische proporties, voor iedereen.”

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...