VMware opent tweede datacenter voor VMware vCloud Hybrid Service in Europa

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 24 juli 2014 09:55 uur

VMware, Inc. (NYSE: VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, maakt bekend VMware’s vCloud Hybrid Service in Europa uit te breiden met een tweede datacenter in het Verenigd Koninkrijk (Chessington). Het nieuwe datacenter in Chessington is een aanvulling op VMware’s bestaande datacenters in de Verenigde Staten, Japan en Slough in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds de introductie van VMware vCloud Hybrid Service in Europa in februari, heeft VMware ook disaster recovery (DR) en data protection services op vCloud Hybrid Service aangekondigd. Hiermee worden DR en security services eenvoudiger, meer kosteneffectief en toegankelijker voor organisaties. Daarnaast maakte VMware onlangs bekend dat Pivotal CF wordt ondersteund door vCloud Hybrid Service.

Sinds de introductie van VMware vCloud Hybride Service in het Verenigde Koninkrijk, zijn meer dan 800 individuen bij partnerorganisaties in EMEA geaccrediteerd.

“Onze klanten gebruiken onze hybride service voor de eenvoudige, betaalbare en naadloze verplaatsing van workloads tussen de private en public cloud, wetende dat ze hun legacy en nieuwe applicaties met gemak heen en weer kunnen bewegen”, zegt Gavin Jackson, general manager & vice president, Cloud Services EMEA bij VMware. “Nu ze zien waartoe VMware vCloud Hybrid Service in staat is, gebruiken ze de dienst vanuit strategisch oogpunt bij transformaties. Het zorgt voor een echte verandering en stelt organisaties in staat diensten op een totaal andere manier te gebruiken. Allemaal gebaseerd op een betrouwbare en veilige VMware-infrastructuur. We kijken er naar uit om de klant te helpen bij de zakelijke successen met VMware vCloud Hybrid Service.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...