VMware vCloud Air-vernieuwingen bieden klant meer flexibiliteit, continuïteit en veiligheid

Nieuwe verbeterde Disaster Recovery- en geavanceerde networking-services geven de Hybride Cloud meer business value; vCloud Air Virtual Private Cloud OnDemand nu algemeen beschikbaar

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 23 januari 2015 13:28 uur

VMware, Inc. (NYSE: VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, introduceert nieuwe, verbeterde disaster recovery- en geavanceerde networking-diensten aan voor VMware vCloud Air.

VMware kondigt de algemene beschikbaarheid van vCloud Air Virtual Private Cloud OnDemand aan. Dit biedt klanten een snelle online inschrijving, zodat ze alleen hoeven te betalen voor de middelen die worden gebruikt. Als onderdeel van de algemene beschikbaarheid van vCloud Air OnDemand komt VMware ook met een nieuw programma, waarmee klanten profiteren van de voorspelbare facturering van een abonnement, maar alleen betalen voor cloud resources die worden verbruikt met een nieuw Subscription Purchasing Program.

Eenvoudige, betaalbare cloud disaster recovery

Een van de meest aantrekkelijke gebruiksopties van de hybride cloud is een eenvoudiger model voor disaster recovery en bedrijfscontinuïteit. IT is voor veel organisaties van levensbelang en iedere verstoring van IT-systemen kan leiden tot omzetverlies, gemiste kansen en voordeel voor de concurrent. VMware vCloud Air Disaster Recovery levert efficiënte, flexibele en eenvoudige disaster recovery voor business continuity-planning.

VMware vCloud Air Disaster Recovery kan in minder dan een uur worden geïmplementeerd en repliceert virtuele machines en data naar vCloud Air. Hierdoor is er een warm stand-by virtueel datacenter in geval van een ramp.

Klanten kiezen vCloud Air voor disaster recovery, omdat het geen aanpassingen vereist aan hun bestaande gevirtualiseerde omgeving. Ook ondersteunt vCloud Air alle besturingssystemen en applicaties van vandaag de dag – zonder conversies. De nieuwe mogelijkheden bevatten:

  • Native failback support – Klanten hebben nu een eenvoudiger manier om hun normale datacenter-operations te hervatten in hun primaire datacenter na een failover.
  • Multiple recovery points – Klanten hebben de mogelijkheid terug te keren naar meerdere, eerder gemaakte snapshots van hun datacenter-omgeving.
  • Self-service automation – Klanten kunnen recovery playbooks definiëren en implementeren om failover operations te stroomlijnen met behulp van een nieuwe vRealize Orchestrator DR plug-in, open source DR Command Line Interface (CLI) en een uitgebreide REST API.

Nieuwe VMware vCloud Advanced Networking Services
VMware vCloud Air geavanceerde networking-services, gebaseerd op het VMware NSX netwerkvirtualisatieplatform, bieden klanten ongeëvenaarde security en isolatie in een public cloud.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...