Voiceworks behaalt 39e plaats in Technology Fast50 en ontvangt Most Sustainable Grower Award

  • Bedrijfsnieuws van
  • Voiceworks
  • geplaatst op
  • 12 oktober 2015 15:00 uur

Met een groeipercentage van 279% heeft Voiceworks de 39e plaats in de Deloitte Technology Fast50 2015 behaald. De aanbieder van zakelijke vaste, mobiele, UC-, cloud- en dataoplossingen staat dit jaar voor de vijfde maal op rij in deze ranglijst en heeft daarmee voor het eerst ook de Most Sustainable Grower Award voor duurzame groei uitgereikt gekregen door Deloitte.

In Groningen zijn vrijdag 9 oktober de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland bekend gemaakt tijdens de 16e editie van de Deloitte Technology Fast50 verkiezing. De bedrijven zijn dit jaar voor het eerst geselecteerd op basis van de omzetgroei over de afgelopen vier (2011-2014) in plaats van vijf jaar. Over deze periode wist Voiceworks een groeipercentage van 279% te realiseren.

Most Sustainable Grower
In 2011 nam Voiceworks voor het eerst deel aan de verkiezing en won met 2.768 procent omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Met een continu stijgende omzetgroei en een onafgebroken notering in de Fast50 gedurende de afgelopen vijf jaar, heeft Voiceworks nu ook de status van Most Sustainable Grower bereikt. Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: “Dat we nu ook door Deloitte met een Most Sustainable Grower Award zijn erkend, is een kroon op ons werk. Deze stijging is te danken aan onze strategie die geënt is op het continu doorvoeren van innovaties en aan de inzet van onze medewerkers en de loyaliteit van onze aangesloten partners.”

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Ik heb Voiceworks leren kennen toen ze een jaar te jong waren om mee te doen aan de Deloitte Technology Fast50. Het jaar daarna kwamen ze binnen en veroverden de nummer één positie. Nu, 5 jaar op rij later, hebben we met trots de Most Sustainable Grower Award aan Voiceworks mogen uitreiken.”

Innovatie en cloud
Naast een toenemende omzetgroei worden de bedrijven door Deloitte beoordeeld op ontwikkelde en toegepaste technologie. Blijven doorontwikkelen terwijl een organisatie hard groeit, kan lastig zijn. Voiceworks weet dit toch voor elkaar te krijgen door onder meer de cloud te omarmen. In de eigen cloudstore ‘Cloudscape’ kunnen partners van het telecombedrijf verschillende cloud-producten van externe partijen bestellen. Al deze producten helpen gebruikers gemakkelijker te werken, communiceren en samen te werken. Daarnaast biedt Voiceworks zijn eigen nieuwe cloud-dienst: Managed Office. Hiermee hebben gebruikers een alles-in-één-werkplek in de cloud. Zakelijke gebruikers nemen steeds vaker communicatiediensten af als onderdeel van een alles-in-één-werkplek in de cloud.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...